Tarwegluten
Tarwegluten voor het luchtig maken van brood en voor het maken van Seitan.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tarwegluten
Tarwegluten bestaat uit eiwitten in tarwemeel. Het is eigenlijk niets anders dan het eiwit van tarwe. Tarwegluten zijn perfect voor het maken van brood en geschikt als vleesvervanger. De gluten maken het brood heerlijk luchtig. Voeg 2 -5 gram per 100 gram deeg toe aan je brooddeeg. Het brood wordt elastisch en luchtig.
Seitan maken
Met onze tarwegluten maak je bijvoorbeeld zelf Seitan. Seitan is van origine een Japans gerecht en een echte hippe vleesvervanger. Meng de tarwegluten met koud water en meng dit tot een soepel deeg. Vervolgens kook je het deeg 20 minuten in een kruidige bouillon. Het deeg kan je in blokjes snijden om deze vervolgens te bakken, frituren, stomen of koken.
TARWEGLUTEN.
-
Hier kan je eigen vlees vervanger van makenGoed om je eigen vervangers te maken. kom in een hersluitbare verpakking.
-
Goed om mee te bakken.Ik gebruik dit om pannenkoeken of wraps mee te maken. De smaak is prima en het bakt goed.
-
Goed verpakte, hersluitbare tarwe-gluten.Ik kocht voorheen mijn tarwegluten, waarmee ik heerlijke veganistische worsten maak, op een ander adres. De gluten daar waren prima, net zoals hier. Wat ik buitengewoon fijn vind is dat De Notenshop een geweldige verpakking gebruikt waardoor ik iedere keer de gluten goed kan afsluiten.
-
Seitan makenGoed product om zelf vleesvervangers mee te maken (seitan). Combineren met fijngemalen bonen of tofu, kruiden en olie, dan kneden om er een deeg van te maken en stomen of bakken. Maak er vega kipstukjes mee, broodbeleg of burgers.
-
goed!Ik heb het gebruikt om een koolhydraatarm brood van te bakken, samen met lupinemeel.