
Amandelmeel
Amandelmeel met een milde, nootachtige smaak. Gemaakt van gemalen amandelen en ideaal om mee te bakken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Geblancheerde amandelen worden kort gekookt in water, waardoor het bruine vliesje van de amandel gemakkelijk loslaat. Hierna worden ze fijngemalen tot amandelmeel.
Amandelmeel wordt steeds vaker gebruikt in de keuken. Het is een populair ingrediënt in allerlei bakrecepten en geeft je baksels een milde, nootachtige smaak. Houd er wel rekening mee dat amandelmeel anders reageert dan gewone bloem en beter niet te hoog verhit kan worden. Een temperatuur tot ongeveer 180 ˚C is het veiligst voor een optimaal resultaat.
Bakken met een twist
Of je nu een beginnende thuisbakker bent of graag experimenteert in de keuken, met amandelmeel kun je alle kanten op. Denk aan smeuïge cakejes, luchtige pannenkoeken of een krokante taartbodem. Door de fijne structuur is het makkelijk te mengen en geeft het jouw recepten nét dat beetje extra!
AMANDELEN.
-
Prima amandelmeelIk gebruik deze meel samen met walnoten- en hazelnotenmeel bij mijn combinatie van haver, tarwe en havermout en melk als mijn ontbijt om zodoende ook aan mijn dagelijkse portie noten te voldoen.
-
Perfect meel voor bitterkoekjesDit meel gebruik ik graag om zelf bitterkoekjes te maken. Amandelmeel, ei en wat ahornsiroop (of honing) en binnen 20 minuten heb je verse koekjes.
-
Super tevredenHeel tevreden met deze amandelmeel en zeker de prijs is aantrekkelijk
-
Goede kwaliteitHeerlijk in mijn bananenbrood en andere baksels
-
Lekker in cake, voor kruimeltjes, frangipane, etc.Ik gebruik amandelmeel in sommig gebak ter (deelse) vervanging van meel of om kruimels te maken op appeltaart. Ook gebruik in het om frangipane te maken.



















