artikelen - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Rauwe cacao nibs

De Notenshop biedt nu met rauwe cacao nibs een ware chocolade traktatie voor de liefhebbers. Gemaakt van geplette cacaobonen, vormen onze rauwe cacao nibs de originele ‘chocolate chip’. Onze rauwe cacao nibs zijn knapperig, smaakvol en zitten boordevol gezonde en krachtige voedingsstoffen. Ze worden daarom ook wel geplaatst onder de categorie superfood!

Je kunt rauwe cacao nibs meteen uit een zak eten of combineer het met bananen of zoete dadels voor een heerlijke en gezonde traktatie. Perfect voor smoothies of voor het samenstellen van je eigen trailmix. Met cacao nibs heb je de voordelen van rauwe cacao en de toepassingsmogelijkheden van chocoladedruppels. De veelzijdigheid van rauwe cacao nibs is oneindig!

Wat zijn rauwe cacao nibs?

Cacao nibs zijn simpelweg kleine stukjes chocolade in hun puurste vorm. Het zijn gedroogde en gefermenteerde stukjes cacaobonen. De textuur van onze rauwe cacao nibs lijkt op dat van geroosterde koffiebonen. Ze hebben een diepe chocolade smaak die het best beschreven kan worden als een beetje bitter en nootachtig. Rauwe cacao nibs zijn onbewerkt en zijn vrij van ongezonde additieven. Hierdoor behouden rauwe cacao nibs hun voedingswaarde en nutriënten van de natuurlijke cacaoboon. Cacao nibs zijn een uitstekende bron van antioxidanten, vezels, ijzer en magnesium. Rauwe cacao nibs bestaan daarom ook uit 100% cacao zodat je alle voordelen van cacao meekrijgt!

Wat kan je met rauwe cacao nibs?

Rauwe cacao nibs van De Notenshop zijn een kwalitatief en veelzijdig product en kennen oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Ten eerste kan je meteen uit de zak snoepen, vergezeld met een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast zijn rauwe cacao nibs prima geschikt om je eigen trailmix te maken voor onderweg. Je kunt ze combineren met vrijwel alles; van noten tot gedroogd fruit en andere superfoods. Rauwe cacao nibs lenen zich ook perfect voor het maken van heerlijke en frisse fruitsmoothies.

Eet je ‘s ochtends liever een bord havermout of muesli? Geen probleem want met een eetlepel rauwe cacao nibs geef je je ontbijt een ware boost aan antioxidanten. Rauwe cacao nibs zijn natuurlijk ook uitermate geschikt voor bakproducten zoals brood, brownies en muffins! Een goede toevoeging om je bakcreaties te voorzien van een diepe en volle chocoladesmaak!