Gratis verzending in NL v.a. €35,-
Vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur verzonden

Uitmuntende service & kwaliteit
100% tevredenheidsgarantie

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
Dagverse producten met zorg verpakt

Speltbloem De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Speltbloem

De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Speltbloem van eigen bodem.

Vanaf 1,50

Op voorraad
Selecteer hoeveelheid:
Verpakking
Voorraad
Prijs
400 gram stazak
BV
1,50
€ 3,75/kg
1000 gram navul
NV
Regular Price 2,99 Special Price 2,50
€ 2,50/kg
1000 gram BV
BV
2,99
€ 2,99/kg
25000 gram baal
BA
52,50
€ 2,10/kg
Verlanglijst
Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een 
    93.689458689459% van 100
    9.4 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Speltbloem van eigen bodem Onze speltbloem wordt in Nederland geteeld en geproduceerd. De speltbloe...
Specificaties
Art.nr.4312
MerkDe Notenshop
Klantbeoordelingen
4.8 / 5
96%
Gemiddelde uit 124 reviews
  1. prima voor speltbrood
    Uw beoordeling
    100%
    Door JM op 13-09-2021
    Prima meel om ons speltbrood mee te bakken. De smaak is goed en het rijst uitstekend met ons zuurdesem.
  2. Goed
    Uw beoordeling
    100%
    Door Ann op 13-09-2021
    Goede speltbloem
    Mooie kwaliteit
    Goede verpakkingen
    Snelle services.
  3. Prima bloem
    Uw beoordeling
    80%
    Door Danielle op 09-09-2021
    Gewoon prima bloem. Pannenkoeken mee gemaakt icm de biologische bakpoeder en kokosbloesemsuiker, was lekker.
  4. Goed product
    Uw beoordeling
    100%
    Door Frouwke op 31-08-2021
    Goed product! Zit in stevige verpakkingen, makkelijk hersluitbaar en bakt goed
  5. super bloem
    Uw beoordeling
    80%
    Door Robert De Cort op 19-08-2021
    super voor gebruik in brooddeeg en nog superder voor het maken van pizza bodems
    Bekijk ook