Kaneel Gemalen Ceylon
Kaneel Ceylon is perfect voor zoete gerechten als cake, taarten en pudding! Wie kaneel zoekt van de allerbeste kwaliteit, kiest voor Ceylon kaneel.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Kaneel ceylon
Wie kaneel zoekt van de allerbeste kwaliteit, kiest voor Ceylon kaneel. Ceylon kaneel wordt gewonnen van de barst van de kaneelboom (de Cinnamomum Verum). De binnenste barst wordt verwijderd, vervolgens worden deze stukken gedroogd. Door het drogen verandert de kleur en rollen deze stukken zich vanzelf op. Van deze rollen worden vervolgens pijpjes gesneden.
In de laatste stap worden deze rollen vermalen tot poeder. Kaneel heeft een heerlijke zoete smaak en heeft een vol aromatische geur.
Tips!
Kaneel wordt voornamelijk gebruikt in zoete gerechten als cake, taarten en pudding. Ook is het mogelijk om kaneel te verwerken in hartige gerechten zoals rijst, couscous of bij varkensvlees.
Kaneelpoeder kunt u beste op het laatste moment pas toevoegen. Wanneer je kaneel een langere tijd verwarmt kan het een bittere smaak krijgen. Wanneer je gebruik maakt van kaneelstokjes heb je dit probleem niet.
kaneel (Ceylon).
-
PuurZuiver van smaak zoals Ceylonkaneel hoort te zijn. Op mijn havermout en in mijn koeken en cakes geniet ik van deze heerlijke kaneel.
-
De smaak is lekker in mijn bakselsFijne smaak in mijn gevulde speculaaskoek en rozijnenbrood
-
De héérlijkste cappuccino.Voor de afwisseling gebruik ik op de cappuccino in plaats van een toefje cacao deze heerlijk verse kaneel.
-
Lekker en handig!Lekkere grote bak met kaneel waar je gewoon met je thee/eetlepel uit kunt scheppen ipv dat gepriegel met zo’n kleine potje.
-
HeerlijkIk gebruik een lepeltje in bananenbrood