
Tarwebloem patent
Premium kwaliteit patentbloem. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld wit brood, croissantjes en oliebollen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tarwebloem patent
Patentbloem wordt net zoals tarwebloem gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de korrels voor het eerst gemalen worden ontstaat er meel. Dit tarwemeel heeft een grijs tot lichtbruine kleur. Deze kleur is afkomstig van de zemelen (de schilletjes die om de tarwekorrel zitten).
Vervolgens wordt het meel gezeefd waarbij alle zemelen en kiemen van het graan verwijderd worden. Alleen de allerfijnste deeltjes blijven over. Patentbloem bevat meer gluten dan tarwebloem en is dus meer geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld wit brood en croissantjes.
TARWEbloem, TARWEgluten, meelverbetermiddel: E300.
-
Super bloemDeze gebruiken we vooral voor patisserie en als 50% toevoeging volkoren tarwemeel. Rijst zeer mooi!
-
Perfecte tarwebloem voor mijn desembrodenMet deze sterke tarwebloem patent bak ik de lekkerste desembroden. De smaak is heerlijk en het bakresultaat zeer goed.
-
Goede prijs kwaliteit verhoudingHele fijne bloem om brood mee te bakken die wat hoger in eiwit is dan de gemiddelde supermarkt bloem
-
Altijd beter dan de supermarktWellicht zit het tussen mijn oren: maar deze bloem is super voor cakes én pizza's. Ja er is ook speciale bloem voor pizza, maar wij houden van wat steviger deeg. En dan werkt dit top!
-
Perfecte bloemEen zeer goed product voor het bakken van brood met een lange rijstijd van het deeg.














