Tarwebloem (Patent)
Tarwebloem (Patent)
Premium kwaliteit patentbloem. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld wit brood, croissantjes en oliebollen.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Tarwebloem Patent Premium
Patentbloem wordt net zoals tarwebloem gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de korrels voor het eerst gemalen worden ontstaat er meel. Dit tarwemeel heeft een grijs tot lichtbruine kleur. Deze kleur is afkomstig van de zemelen (de schilletjes die om de tarwekorrel zitten).
Vervolgens wordt het meel gezeefd waarbij alle zemelen en kiemen van het graan verwijderd worden. Alleen de allerfijnste deeltjes blijven over. Patentbloem bevat meer gluten dan tarwebloem en is dus meer geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld wit brood en croissantjes.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1412
Energie in KCal
337
Vetten
1,13 g/100g
- Verzadigd
0,16g/100g
Eiwitten
13g/100g
Voedingsvezels
4,1g/100g
Koolhydraten
70,7g/100g
- Suikers
1,14g/100g
Zout
0,008g/100g
Extra informatie
SKU
5810
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Duitsland
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
TARWEbloem.
Klantbeoordelingen
4.85 / 5
Gemiddelde uit 121 reviews
- Super.Lekker veel en goede kwaliteit. Altijd fijn om op voorraad te hebben. Blij mee.
- Great flourThis is one of the best flours i have tried so far for baking pizza and breads.
- Fijn spulOm mee te bakken, heeft niet veel wateropname. Dus opletten met vocht toevoegen!
- Prima bloemFijne patentbloem in een handzame verpakking. Altijd goed en stevig verpakt.
- Mooi zacht meelDit meel heb ik zo al lange tijd niet meer gehad, eet Kh arm dus gebruik je dit eigenlijk niet. Maar wil toch wel weer af en toe gewoon meel eten, om mee te bakken en dit meel is erg verfijnd.