Vanaf €35,- gratis verzending in NL
Klanten geven ons gemiddeld een 9.5!
Producten om blij van te worden
Verse producten met zorg verpakt
Klantenservice
085-773-1163
95% van 100
9.5 / 10
Toon alle reviews
Zoeken
Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddel

Verdikkingsmiddelen of emulgatoren worden gebruikt voor het binden of textuur geven van sauzen, soepen, dressings, ijs en dranken. Hier vind je verschillende soorten gom welke dienen als natuurlijke verdikkingsmiddelen. Het betreft 100% zuivere gom zonder verdere toevoegingen.

per pagina
11 producten
Wijnsteenzuur (E334) 150 gram
De Notenshop
Waardering:
93% of 100
4,25
Instant Gist
De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 2,75

Instant gist
Instant Gist
150 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
2,75
 18,33/kg
10000 gram doos
Info
De voorraad wordt opgehaald
109,95
 11,00/kg
Johannesbroodpitmeel (bio)
Bio
Johannesbroodpitmeel (bio)
De Notenshop
Waardering:
98% of 100

Vanaf 15,95

Johannesbroodpitmeel (bio)
Johannesbroodpitmeel (bio)
120 gram pot
Info
De voorraad wordt opgehaald
15,95
 132,92/kg
Wijnsteen (E336) 150 gram
De Notenshop
Waardering:
100% of 100
3,75
Agaragar (100 gram)
De Notenshop
Waardering:
96% of 100
4,95
Xanthaangom 100 gram
De Notenshop
Waardering:
94% of 100
4,25
Niet op voorraad
Agar agar
Bio
Terrasana Agar Agar poeder 50 gram
Terrasana
Waardering:
96% of 100
7,39
Arabische Gom 100 gram
De Notenshop
Waardering:
95% of 100
2,95
Gelatine (Rund) 100 gram
De Notenshop
Waardering:
92% of 100
3,95
Bruggeman instant gist (125 gram)
De Notenshop
2,09
Niet op voorraad
per pagina
11 producten

Wat is gom? 

Gom is een verdikkingsmiddel of emulgator wat wordt gebruikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Maar gom kan ook gebruikt worden als bindmiddel voor cosmetica. Door zijn unieke eigenschappen neemt het vocht op, houdt het luchtbelletjes vast en bindt het. Gom is een natuurlijk koolhydraat dat in verschillende soorten verkrijgbaar is. Zo bestaat ons assortiment uit bijvoorbeeld Arabische gomen xanthaangom.

Gom gebruiken 

Wanneer je gom gaat verwerken in voedsel is het van belang dat er maar heel weinig van gebruikt wordt. Een fijn voordeel hiervan is dat je erg lang met een verpakking kan doen. Je kan er maanden mee vooruit. Met bijvoorbeeld een kwart theelepel xanthaangom kan je al bijna een halve liter water verdikken.