Cacaopoeder (bio)
Met cacaopoeder haal je de heerlijke smaak van chocolade in huis, perfect voor elke heerlijke creatie!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Cacaopoeder (bio)
Onze cacaopoeder wordt gemaakt van de cacaoboon. Na de oogst worden de cacaobonen gedroogd, geroosterd en gemalen waardoor er een cacaomassa ontstaat. Deze massa wordt vervolgens geperst waardoor er poeder en boter ontstaat.
Dit biologische cacaopoeder is gealkaliseerd (ook wel Dutch processed). Dit betekent dat de cacao is behandeld met een alkalische stof om de zuurgraad te verlagen. Dit zorgt voor een mildere smaak, een donkerdere kleur en een betere oplosbaarheid in vloeistoffen.
Cacaopoeder wordt vooral gebruikt bij het bakken van cake, taarten en gebak. Daarnaast kun je het toevoegen aan muesli en granola of verwerken in smoothies of fruitshakes.
cacaopoeder* (10/12 gealkaliseerd).
*biologisch.
-
Zachte, ronde smaak. Niet bitter.Goede kwaliteit cacaopoeder, geen bittere nasmaak. Ik doe het echt bijna overal in: me yoghurt, maak er chocolade mee en in verschillende desserts.
-
great qualitysmell good and fresh. love it will order again.
-
fijn voor de vooraadik spaar veel geld door eigen gebak te maken, en gezond ook ivm suikergehalte.
-
Goede cacaopoederHeerlijk deze cacaopoeder. Gebruik het voor allerlei baksel, warme chocolademelk, smoothies etc.
-
Erg smakelijkNiet elke cacaopoeder is even lekker, maar deze smaakt goed!