Patentbloem (premium)
Premium kwaliteit patentbloem. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld wit brood, croissantjes en oliebollen.
Vanaf 1,50
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Patentbloem (premium)
Patentbloem wordt net zoals tarwebloem gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de korrels voor het eerst gemalen worden ontstaat er meel. Dit tarwemeel heeft een grijs tot lichtbruine kleur. Deze kleur is afkomstig van de zemelen (de schilletjes die om de tarwekorrel zitten).
Vervolgens wordt het meel gezeefd waarbij alle zemelen en kiemen van het graan verwijderd worden. Alleen de allerfijnste deeltjes blijven over. Patentbloem bevat meer gluten dan tarwebloem en is dus meer geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld wit brood en croissantjes.
- Ingrediënten: Tarwebloem.
- Allergenen informatie: Bevat gluten. Kan mogelijk sporen bevatten van noten, pinda's en sesam.
Art.nr. | 5810 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 5810 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | Duitsland |
Biologisch geproduceerd | Niet biologisch |
Energie in kJ | 1412 |
Energie in KCal | 337 |
Vetten | 1,13 g/100g |
- Verzadigd | 0,16g/100g |
Eiwitten | 13g/100g |
Voedingsvezels | 4,1g/100g |
Koolhydraten | 70,7g/100g |
- Suikers | 1,14g/100g |
Zout | 0,008g/100g |
- Prijs kwaliteit goed!Door V.L. op 01-02-21Voor mij een goede allround bloem voor pizza, pasta, witbrood, croissants, etc!
- Prima basis voor broodDoor George op 28-01-21Met 13% eiwit een goede basis voor witbrood of in de combi met het volkorenmeel een nog lekkerder brood.
- Lovely flourDoor Louise op 23-01-21Really happy with this flour, always get nice bread with it! Nice price as well
- goed genoegDoor Ella op 15-12-20niet voor zuur desem brood maar goed genoeg voor andere soort broden brioche
- Very good quality all purpose flourDoor Charmaine op 14-12-20Good enough for making bread, premium flour for all-around baking