
Tarwebloem patent
Premium kwaliteit patentbloem. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld wit brood, croissantjes en oliebollen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- 100% tevredenheidsgarantie De beste kwaliteit en service met
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tarwebloem patent
Patentbloem wordt net zoals tarwebloem gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de korrels voor het eerst gemalen worden ontstaat er meel. Dit tarwemeel heeft een grijs tot lichtbruine kleur. Deze kleur is afkomstig van de zemelen (de schilletjes die om de tarwekorrel zitten).
Vervolgens wordt het meel gezeefd waarbij alle zemelen en kiemen van het graan verwijderd worden. Alleen de allerfijnste deeltjes blijven over. Patentbloem bevat meer gluten dan tarwebloem en is dus meer geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld wit brood en croissantjes.
TARWEbloem, TARWEgluten, meelverbetermiddel: E300.
-
My go-to flour for breadI like whole wheat and spelt flour; but when used alone, it is quite difficult to have a dough that is strong enough to have a good rise and oven spring. This strong flour with high gluten makes it much easier. I usually use 40% to 60% patent and a mix of whole grain flours for the rest.
-
TopIk heb veel bloemen geprobeerd voor pizza, dit is de beste.
-
TopTop bloem voor pizza's in echte pizza oven.
-
TopIk bak er hele lekkere zuurdesembroden mee
-
PrimaAltijd fijn om een voorraadje van in huis te hebben.