2 halen = 1 betalen bij havermout & havervlokken 750 gram! Klik hier!

Tarwebloem patent
Waardering:
97% of 100
De Notenshop

Tarwebloem patent

De Notenshop
Waardering:
97% of 100
zak
1000 gram
info
Op voorraad
1,75
 1,75/kg
stazak
1000 gram stazak
info
Op voorraad
2,09
 2,09/kg
Omschrijving

Premium kwaliteit patentbloem. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld wit brood, croissantjes en oliebollen.

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
  • Dagverse producten
  • Altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs
  • Direct sparen voor gratis producten
Omschrijving

Tarwebloem patent

Patentbloem wordt net zoals tarwebloem gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de korrels voor het eerst gemalen worden ontstaat er meel. Dit tarwemeel heeft een grijs tot lichtbruine kleur. Deze kleur is afkomstig van de zemelen (de schilletjes die om de tarwekorrel zitten).

Vervolgens wordt het meel gezeefd waarbij alle zemelen en kiemen van het graan verwijderd worden. Alleen de allerfijnste deeltjes blijven over. Patentbloem bevat meer gluten dan tarwebloem en is dus meer geschikt voor het bakken van bijvoorbeeld wit brood en croissantjes.

Voedingswaarden
Energie in kJ
1451
Energie in KCal
342
Vetten
1,1 g/100g
- Verzadigd
0,2 g/100g
Eiwitten
14 g/100g
Voedingsvezels
3,5 g/100g
Koolhydraten
72,0 g/100g
- Suikers
1,1 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
5810
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Duitsland
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, noten en sesamzaad.
Bewaaradvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten

TARWEbloem, TARWEgluten, meelverbetermiddel: E300.

Klantbeoordelingen
4.85 / 5
97%
Gemiddelde uit 162 reviews
  1. My go-to flour for bread
    Uw beoordeling
    100%

    Door Hasan Yasin

    Op

    I like whole wheat and spelt flour; but when used alone, it is quite difficult to have a dough that is strong enough to have a good rise and oven spring. This strong flour with high gluten makes it much easier. I usually use 40% to 60% patent and a mix of whole grain flours for the rest.
  2. Top
    Uw beoordeling
    100%

    Door Noot-tie

    Op

    Ik heb veel bloemen geprobeerd voor pizza, dit is de beste.
  3. Top
    Uw beoordeling
    100%

    Door Noot-tie

    Op

    Top bloem voor pizza's in echte pizza oven.
  4. Top
    Uw beoordeling
    100%

    Door Marian

    Op

    Ik bak er hele lekkere zuurdesembroden mee
  5. Prima
    Uw beoordeling
    100%

    Door Bianca

    Op

    Altijd fijn om een voorraadje van in huis te hebben.

    Recepten met dit product

    Bananenbrood recept
    Bananenbrood recept
    5
    (5)
    Door De Notenshop
    15 min. + 60 min. oventijd
    Speculaas kano’s
    Speculaas kano’s
    0
    (0)
    Door Made from Scratch
    30 minuten + 35 minuten oventijd + 1 uur wachttijd
    Linzer koekjes
    Linzer koekjes
    0
    (0)
    Door Demi Bruggink
    40 min. + 3 uur wachttijd
    Pecan kaneel boterkoekjes
    Pecan kaneel boterkoekjes
    0
    (0)
    Door Demi Bruggink
    20 min. + 3 uur opstijftijd
    Chat with us