Gratis verzending in NL v.a. €35,-
Vóór 16:00 uur besteld, binnen 48 uur verzonden

Uitmuntende service & kwaliteit
100% tevredenheidsgarantie

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs
Dagverse producten met zorg verpakt

Patentbloem (premium) De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Patentbloem (premium)

De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Premium kwaliteit patentbloem. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld wit brood, croissantjes en oliebollen.

Vanaf 1,50

Op voorraad
Selecteer hoeveelheid:
Verpakking
Voorraad
Prijs
1000 gram BV
BV
1,50
€ 1,50/kg
25000 gram baal
BA
25,00
€ 1,00/kg
Verlanglijst
Daarom. De Notenshop.
  • Onze klanten beoordelen ons met een 
    93.392177750723% van 100
    9.3 / 10
    Toon alle reviews
    !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Patentbloem (premium) Patentbloem wordt net zoals tarwebloem gemaakt van de tarwekorrel. Wanneer de...
Specificaties
Art.nr.5810
MerkDe Notenshop
Klantbeoordelingen
4.75 / 5
95%
Gemiddelde uit 71 reviews
  1. Prijs kwaliteit goed!
    Uw beoordeling
    100%
    Door V.L. op 01-02-21
    Voor mij een goede allround bloem voor pizza, pasta, witbrood, croissants, etc!
  2. Prima basis voor brood
    Uw beoordeling
    100%
    Door George op 28-01-21
    Met 13% eiwit een goede basis voor witbrood of in de combi met het volkorenmeel een nog lekkerder brood.
  3. Lovely flour
    Uw beoordeling
    100%
    Door Louise op 23-01-21
    Really happy with this flour, always get nice bread with it! Nice price as well
  4. goed genoeg
    Uw beoordeling
    80%
    Door Ella op 15-12-20
    niet voor zuur desem brood maar goed genoeg voor andere soort broden brioche
  5. Very good quality all purpose flour
    Uw beoordeling
    100%
    Door Charmaine op 14-12-20
    Good enough for making bread, premium flour for all-around baking