Amandelschaafsel
Amandelschaafsel
Amandelschaafsel in een handige verpakking. Lekker als garnering voor taarten, gebak of door een zuivelontbijtje.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Amandelschaafsel
Amandelschaafsel wordt veel gebruikt voor de afwerking van gebak en taarten. Daarbij kun je het natuurlijk ook gebruiken als garnering bij recepten, salades of door een lekker zuivelontbijt of havermout pap.
Amandelschilfers bevatten redelijk wat vet, maar ongeveer 90% hiervan is onverzadigd vet, wat niet slecht voor je is. Daarbij zitten er weinig koolhydraten en veel eiwitten in amandelen waardoor dit nootje ontzettend populair is onder sporters en ze zijn ook nog eens erg lekker.
Ons voordelige amandelschaafsel is afkomstig van uitstekende kwaliteit witte amandelen.
Voedingswaardes
Energie in kJ
2728
Energie in KCal
659
Vetten
55,8 g/100g
- Verzadigd
3,7 g/100g
Eiwitten
21,7 g/100g
Voedingsvezels
7,0 g/100g
Koolhydraten
14 g/100g
- Suikers
3,8 g/100g
Zout
0,01 g/100g
Extra informatie
SKU
5000
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, andere noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
AMANDELEN
Klantbeoordelingen
4.85 / 5
Gemiddelde uit 328 reviews
- smakelijk...Kan je als toevoeging gebruiken op je eigen baksels, lekker en knapperig.
- Heerlijk door de caramel zeezoutGeweldig lekker en op veel manieren te verwerken. Ook als afwerking op gebakjes van bladerdeeg staat het niet alleen mooi maar is het ook voortreffelijk van smaak
- TopIs van goede kwaliteit en lekker. Perfecte toevoeging van mijn ontbijt.
- HeerlijkDeze amandelschaafsel is goed te gebruiken bij het bakken van taarten maar ook heerlijk in de saus van een Spaanse paella
- Eerst even bakken anders zijn ze wat taai.Ik bak altijd eerst even de amandelschaafsel in de oven. En dan mogen ze echt niet ontbreken in je yoghurt of op je pannenkoek.