Wijnsteen bakpoeder (bio)
Wijnsteen bakpoeder biologisch. Voor het rijzen en luchtig maken van broden, gebak en koekjes.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Wijnsteen biologische bakpoeder
In deze bakpoeder variant is wijnsteenpoeder en natriumbicarbonaat, ook wel baksoda, gemengd met elkaar. Aan deze combinatie zijn geen chemische middelen toegevoegd. Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden om broden te laten rijzen of om gebak en koekjes luchtiger te maken.
Je kunt bakpoeder tot een half jaar lang bewaren wanneer het goed afgesloten en donker bewaard word.
maïszetmeel*, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat), natriumbicarbonaat.
*=van biologische teelt.
-
Moeilijk te beoordelenHet kan zijn dat ik moet wennen aan bakken met wijnsteenbakpoeder, maar de naans die ik ermee maakte bleven een beetje vlak. Ik blijf oefenen, maar omdat ik het niet goed als apart product kan beoordelen toch maar 4 sterren…
-
TopKomt in een fijn potje en fijn voor het bakken
-
Prima!Fijn product dat goed werkt in mijn baksels.
-
Fijn productDeze gebruik ik om gezonde wafels te maken voor mijn kleintje. Prima!
-
GoedPrima biologische wijnsteen bakpoeder