
Wijnsteen bakpoeder (bio)
Wijnsteen bakpoeder biologisch. Voor het rijzen en luchtig maken van broden, gebak en koekjes.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Wijnsteen biologische bakpoeder
In deze bakpoeder variant is wijnsteenpoeder en natriumbicarbonaat, ook wel baksoda, gemengd met elkaar. Aan deze combinatie zijn geen chemische middelen toegevoegd. Wijnsteen bakpoeder kan gebruikt worden om broden te laten rijzen of om gebak en koekjes luchtiger te maken.
Je kunt bakpoeder tot een half jaar lang bewaren wanneer het goed afgesloten en donker bewaard wordt.
maïszetmeel*, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat), natriumbicarbonaat.
*=van biologische teelt.
-
prima, fijne grote verpakkingPrima wijsteenbakpoeder, lekker grote zak.
-
Fijner dan al die losse zakjesWerkt perfect, zoals je gewend bent maar dan makkelijk met een lepel te scheppen
-
Mooi productDit moet je altijd voldoende in huis hebben
-
Doet wat het moet doenWerkt prima volgens mij. Nog niet heel veel gebruikt en nog niet in recepten gedaan waar ik normaal gesproken regulier bakpoeder gebruikte dus verschil is moeilijk te beoordelen.
-
BroodnodigGebruik ik in zelfgebakken brood van diverse melen.














