Cashewnoten Gruis
Cashewnoten Gruis
Cashewnoten gruis. Heerlijk door verschillende gerechten en in muesli en yoghurt.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Cashewnoten gruis
Ons cashewnoten gruis wordt gemaakt van de lekkerste cashewnoten. Deze cashewnoten worden fijn gehakt tot hele kleine stukjes. Deze stukjes zijn perfect om te verwerken door baksels, maar zijn ook lekker om over de yoghurt of een curry te strooien. Wil je jouw eigen twist geven aan dit cashewnoten gruis? Rooster het dan kort in de oven op een hoge temperatuur. Hierdoor worden ze extra smaakvol!
Wist je dat cashewnoten boordevol goede voedingsstoffen zitten? In 100 gram cashewnoten zit gemiddeld:
- 244% van de ADH koper
- 85% van de ADH fosfor
- 73% van de ADH magnesium
Voedingswaardes
Energie in kJ
2474
Energie in KCal
595
Vetten
43.9 g/100g
- Enkelvoudig onverzadigd
23.8 g/100g
- Meervoudig onverzadigd
7.8 g/100g
- Verzadigd
7.8 g/100g
Eiwitten
18.2 g/100g
Voedingsvezels
3.3 g/100g
Koolhydraten
30.2 g/100g
- Suikers
5.9 g/100g
Toegevoegde suikers
0 g/100g
Natrium
12 mg/100g
Extra informatie
SKU
4891
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
India
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van gluten, noten, pinda's en sesam.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
Cashewnoten.
Klantbeoordelingen
4.8 / 5
Gemiddelde uit 47 reviews
- Perfect om over mijn vegan maaltijden te strooienHet gruis is makkelijk te doseren, heel belangrijk voor de vegan maaltijden van mijn 4 verschillende soorten honden
- Smaakt goedGebruik het in smoothies, of gewoon lekker in de yoghurt. Prima product
- Heel fijn productSuper om taart mee te maken met een cashew vulling, makkelijk te verwerken.
- Super!Ik zag een hype op het internet waarbij men van dit mengsel een soort van veganistische slagroom maakt. Bijv. voor op worteltaart.
- TopIdeaal voor als je ze gebruikt voor het maken van pesto's, sauzen etc. :)