Kokosvlokken
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Omschrijving
Kokosvlokken
Kokos past prima binnen elk voedingspatroon. Dit komt doordat kokos ontzettend vezelrijk is – het bestaat voor maar liefst 50% uit vezels! Deze vezels zijn belangrijk voor een goede spijsvertering en stoelgang. Daarnaast is kokos erg eiwitrijk, wat goed is voor spieropbouw en -herstel. Het laurinezuur in kokos heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking.
Met deze kokosvlokken kan je alle kanten op: strooi een klein handje over je ontbijtgranen of gebruik de kokosvlokken als garnering over curry of andere kruidige gerechten.
Voedingswaardes
Energie in kJ
2759
Energie in KCal
670
Vetten
64,53 g/100g
- Verzadigd
57,22 g/100g
Eiwitten
6,88 g/100g
Voedingsvezels
16,3 g/100g
Koolhydraten
7,35 g/100g
- Suikers
7,35 g/100g
Zout
0,09 g/100g
Extra informatie
SKU
4120
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Filipijnen
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van glutenbevattende granen, noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Niet biologisch
Ingrediënten
kokos.
Klantbeoordelingen
- Knisperende kokosvlokken als xtra in de al meer dan rijk gevulde Muesli Royal
- HeerlijkHeerlijke kokosvlokken voor in je baksels of als topping op fruit of kwark.
- Perfect product voor home made granolaDe vlokken doe ik samen met andere ingrediënten in de oven en er ontstaat een heerlijke krokant geheel. De vlokken worden bruin en lekker crunchy. Voor mijn overnight oats doe ik de vlokken even in de keukenmachine om er poeder van te maken. De smaak blijft zoals kokos hoort te smaken.
- Lekker grootKnapperig smaakvol en gezond zijn ze. Lekker voor de vezels en subtiel van smaak
- Prima kokosvlokkenPrima kokosvlokken. Ik heb ze al over de pap gestrooid, als versiering op het glazuur van de cake, en gewoon los als tussendoortje gegeten.