5% korting op alles! Gebruik code: VAKANTIE5 

Noten tulband

5
(2)
Een tulband met wat pure chocolade druppels en de banana mix als winning team! Een smaakvolle basis waar iedereen van kan genieten! De cake is ook nog eens glutenvrij én koolhydraatarm. Een aanrader voor iedereen!
10 min. + 45 min. oventijd
Noten tulband

Een heerlijke tulband met pure chocolade druppels en onze banana mix – een smaakvolle combinatie waar iedereen van kan genieten! Deze cake is bovendien glutenvrij en koolhydraatarm, perfect voor wie bewust wil genieten.

Aan de slag!

  1. Oven voorverwarmen op 175 graden hete lucht.
  2. Voeg de eieren, yoghurt, roomkaas, pindakaas, Erythritol , bakpoeder en zout toe aan een mengkom. Mix dit tot een glad beslag.
  3. Voeg vervolgens het Amandelmeel, kaneel en Trail mix banana erbij. Mix dit nog eens kort door het beslag.
  4. Spatel de choco druppels door het beslag.
  5. Verdeel het beslag over een tulband vorm.
  6. Bak de noten tulband voor ca 45minuten in de oven.
  7. Laat buiten de oven volledig afkoelen.

 

TIP! Lekker om te serveren met poedersuiker en een beetje boter! 

Dit bericht is geplaatst in Gebak recepten, Zoete recepten, Glutenvrije recepten en getagged met Amandelmeel, Chocolade, Pindakaas

Opmerkingen (5)

Plaats een reactie
+ Lees meer - Toon minder
Chat with us