Noten tulband
Een tulband met wat pure chocolade druppels en de banana mix als winning team! Een smaakvolle basis waar iedereen van kan genieten! De cake is ook nog eens glutenvrij én koolhydraatarm. Een aanrader voor iedereen!
Baktijd wordt geladen...

Een tulband met wat pure chocolade druppels en de banana mix als winning team! Een smaakvolle basis waar iedereen van kan genieten! De cake is ook nog eens glutenvrij én koolhydraatarm. Een aanrader voor iedereen!
Aan de slag!
- Oven voorverwarmen op 175 graden hete lucht.
- Voeg de eieren, yoghurt, roomkaas, pindakaas, Erythritol , bakpoeder en zout toe aan een mengkom. Mix dit tot een glad beslag.
- Voeg vervolgens het Amandelmeel, kaneel en grof gemalen banana mix erbij. Mix dit nog eens kort door het beslag.
- Spatel de choco druppels door het beslag.
- Verdeel het beslag over een tulband vorm.
- Bak de noten tulband voor ca 45minuten in de oven.
- Laat buiten de oven volledig afkoelen.
TIP! Lekker om te serveren met poedersuiker en een beetje boter!
Opmerkingen (0)