Gevriesdroogde Aardbeien Schijfjes
Gevriesdroogde aardbeienschijfjes, heerlijk als snack en ideaal om te verwerken door bakrecepten, het ontbijt en veel meer!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Conservering met behoud van smaak en alle voedingsstoffen
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen verloren gaan en de smaak behouden blijft. De aardbeien worden eerst ingevroren tot -50 tot -80°C waarbij al het vocht in de aardbeien bevriest. Vervolgens wordt het water uit de aardbeien verwijderd terwijl ze bevroren blijven. Tot slot worden de aardbeien in een gekoelde vacuüm ruimte langzaam verhit.
Gevriesdroogde aardbeien verwerken
Na het vriesrogen zijn de aardbeien heerlijk luchtig, knapperig en super licht van gewicht. Hierdoor is het een erg gemakkelijke en vooral lekkere gezonde snack om mee te nemen. Ook is gedroogd fruit ideaal om te verwerken in bakgerechten, door het ontbijt en in bijvoorbeeld chocolade. Uiteraard kun je de gevriesdroogde aardbeien op iedere creatieve manier verwerken, smullen maar!
Gevriesdroogde aardbeien schijfjes.
- Lekker om te snackenAls gezonde tussendoor snack gekocht voor mijn dochter. Zij vindt het heerlijk. Ook heb ik frozen yoghurt bars gemaakt voor haar en deze erop gekruimeld samen met vers gesneden aardbeien.
- knapperig in een seizoen zonder aardbeiZe gaan in de yoghurt of worden uit het vuistje gegeten. Ook onder de havermout is het lekker
- HeerlijkSuper lekker om zo op te snacken of als topping op yogurt of desserts. Heerlijk zoete smaak met een crunch.
- PuurHeel gemakkelijk om de aardbeien in de brooddoos te steken. Blijft heel lang vers. Een heel pure smaak.
- Lekkere aanvullingMijn zoontje is verzot op de gevriesdroogde aardbeien. Hij eet ze zo uit het vuistje of in zijn yoghurt.