
Amandelmeel (bio)
Biologisch amandelmeel met een pure smaak. Gemaakt van gemalen amandelen en perfect om mee te bakken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel (bio)
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Geblancheerde amandelen zijn amandelen die kort worden gekookt in water, waardoor het bruine vliesje van de amandel gemakkelijk loslaat. Hierna worden de amandelen fijngemalen tot amandelmeel.
Bakken met amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Met amandelmeel kun je alle kanten op: bak er de lekkerste cakejes, taarten en zelfs pannenkoeken mee!
Maar, je kunt alleen niet zomaar elke bloemsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet hoger verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
AMANDELEN*.
*van biologische teelt.
-
onmisbaar voor smakelijk notenbrooddit meel geeft een betere samenhang in het zelfgebakken notenbrood dan met kokosmeel.
-
fijn voor taartGoede meel die werkt in taarten en cakes
-
Top!Dit gebruik ik om mee te bakken. De kwaliteit is top!
-
Goed basisproductPrima geschikt voor het maken van amandelspijs en marsepein.
Proef geen verschil tussen bio en niet-bio. -
lekker, maar behoorlijk grofDit is een behoorlijk grof amandelmeel, prima om mee te bakken maar fijn om te weten.














