Pistachenoten gepeld & ongebrand (gruis)
Gepelde pistachenoten raw gruis. Lekker in de yoghurt of muesli. Daarnaast ook zeer geschikt om te gebruiken als garnering op verschillende desserts.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Pistachenoten gepeld & ongebrand (gruis)
Pistachenoten groeien als clusters aan een kleine woestijnplant. Zodra de vruchten rijp zijn, veranderen de schillen van kleur: van groen naar geel! Hierna splitten de vruchten met een luide 'plop' open. De pistachenoten zelf zijn rijp wanneer ze groen en paars van kleur zijn. Onze pistachenoten zijn afkomstig uit Amerika en zijn van uitstekende kwaliteit.
Dit pistachenoten gruis is gemaakt van onbewerkte pistachenoten en is tussen de 1 en 5 mm groot. Het gruis is goed te verwerken door baksels, zoals cake en koekjes en bij uitstek geschikt als garnering over desserts. Eet je vaak salades? Strooi dan voor de verandering eens wat gruis over jouw salade!
Door sommigen worden pistachenoten de 'skinny nut' genoemd. Dit komt doordat pistachenoten heel weinig calorieën bevatten in tegenstelling tot andere noten. Pistachenoten zijn ook rijk aan eiwitten, perfect voor spierherstel en spieropbouw!
PISTACHE NOTEN.
-
Goede smaakGruis is perfect voor koekjes bakken.
-
Prima van smaakGoed van smaak, maar misschien wel iets droger dan gewone pistachenoten. Ik heb geprobeerd ze na roosteren te vermalen tot pistacheboter maar kreeg het niet goed fijn. Met pinda's bijv lukt dit altijd wel.
-
Fijne pistachenotenMakkelijk en lekker om je eigen lekkernijen te maken
-
Vers en goed productSuper zuivere pistache noot, gehakt en goed kwaliteit
-
Heerlijk in mijn baksel.Vandaag bananenbrood gemaakt. Behalve de bananen ook kaneel en dadels gebruikt. Ik vond het een beetje weinig en bedacht me ineens om er de pistachenoten bij te doen. Nou dat is me toch lekker. Ik zeg: "voor herhaling vatbaar".