Gevriesdroogd Aardbei Poeder
Gevriesdroogd aardbeien poeder zit boordevol met de gezonde eigenschappen van de vrucht. Het kleurrijke poeder is ideaal om te gebruiken bij het bakken, om te verwerken door yoghurt en door smoothies.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Gevriesdroogd Aardbei Poeder
Vriesdrogen is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen verloren gaan en de smaak behouden blijft. De aardbeien worden eerst ingevroren tussen -50 tot -80°C waarbij al het vocht in de aardbeien bevriest. Vervolgens wordt het water uit de aardbeien verwijderd terwijl ze bevroren blijven. Tot slot worden de aardbeien in een gekoelde vacuüm ruimte langzaam verhit. Als dit proces afgerond is worden de aardbeien vermalen tot poeder.
Gevriesdroogd aardbei poeder verwerken
Gevriesdroogd aardbeienpoeder is in vergelijking met onze aardbeienschijfjes gemakkelijker te verwerken door onder andere de smoothie. Maar ook door baksels en zuivelontbijtjes is dit kleurrijke poeder gemakkelijker te verwerken. Dankzij de opvallende roze/rode kleur is gevriesdroogd aardbei poeder ook uitstekend te gebruiken als natuurlijke kleurstof. Verwerk ons gevriesdroogd aardbeien poeder op iedere creatieve manier, smullen maar!
gevriesdroogde aardbei.
- Leuk productLeuk product om wat kleur aan te brengen in het eten (erg leuk voor kinderen)
- Heerlijk door de yoghurtHeerlijk om door de yoghurt te doen of smoothie als ik geen verse aardbeien in huis heb. Goed van smaak,echt een aanrader.
- Super productHet is inderdaad een super product, maar het is ook snel vervallen nadat het geopend is. je kunt het nog gebruiken maar het is niet meer vel rood - maar een beetje donker (een beetje bruinachig).
- Precies wat ik zochtErg vol van smaak, wel aan de zure kant maar ik gebruik het toch meestal in gebak.
Na een paar weken werd het fijne poeder wel hard maar deze kon ik gewoon door een zeef drukken en dan was het weer normaal.
Erg fijn dat het zo'n natuurlijk product is, zeker voor herhaling vatbaar. - Subtiele kleur met een smaakjeHet poeder geeft vrij weinig kleur af, wordt hoogstens licht roze. Niet geschikt voor het kleuren van macarons dus. Wel lekker.