Cacaoboter
Cacaoboter (Callebaut) is perfect om zelf chocolade mee te maken. Profiteer nu van onze voordelige bulkverpakking van 3 kilo!
Vanaf 4,95
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Callebaut cacaoboter callets
Wanneer cacaobonen gemalen worden komt er een soort vette cacaomassa vrij welke verdeelt word in ruwe cacaoboter en cacaopoeder. De samenstelling van cacaoboter kan maar uit 3 stoffen bestaan, namelijk pamitinezuur, oleïnezuur en stearinezuur. Hierdoor kunnen 3 samenstellingen ontstaan welke afhankelijk is van het smeltpunt en de kristalisatie.
Profiteer nu van onze voordelige bulkverpakking van 3 kilo!
Cacaoboter recept
Cacaoboter wordt gebruikt voor het maken van chocolade, maar ook als vetstof voor bakken en braden. Doordat chocolade ongeveer op lichaamstemperatuur gemaakt wordt smelt het heerlijk weg op je tong.
- Ingrediënten: cacaoboter.
- Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.
- Bewaring: Koel, donker en droog bewaren.
Art.nr. | 4766 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 4766 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | België |
Biologisch geproduceerd | Niet biologisch |
Energie in kJ | 3766 |
Energie in KCal | 900 |
Vetten | 100 g/100g |
- Verzadigd | 60,2 g/100g |
Eiwitten | 0 g/100g |
Voedingsvezels | 0 g/100g |
Koolhydraten | 0 g/100g |
- Suikers | 0 g/100g |
Zout | 0 g/100g |
- Doet wat moetDoor Lies op 18-04-2021Ik ben tevreden over dit product, ik maak er lekkere chocolade mee. Ik heb wel een voorkeur voor de bio-variant, met grotere pellets en echt een bedwelmend lekkere geur, maar die lijken helaas net meer te krijgen ;-(
- goed productDoor Monique op 30-03-2021De verpakking is stevig en herafsluitbaar. Het productis laar zich prima verwerken voor bereiding met chocolade
- Eerste ervaringDoor Nikki op 29-03-2021Het is de eerste keer dat ik hiermee werk, dus het is even puzzelen, maar aan het product ligt dat niet. Smelt prima en doet wat het moet doen. Ik moet alleen nog een manier vinden om de gesmolten boter te laten mengen met andere dongen zodat ik witte chocolade kan maken, zonder dat ik een gekke structuur krijg omdat ik hem luchtig heb gemixt. Want gesmolten cacoaboter splitst zoch heel erg van andere ingrediënten.
- Veelvuldig gebruiktDoor Barbara op 25-03-2021Goede cacaoboter van Callebaut. Handig te doseren. Ik gebruik het o.a. om zelf chocola te maken. Heerlijk!
- Fijn in verwerking voor cremeDoor Miranda op 21-03-2021Hele makkelijke cacaoboter die ik gebruik voor het maken van cremes en dergelijke.