
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Psylliumvezels Biologisch
Psylliumvezels, ook wel vlozaadvezels genoemd, komen van de Plantago ovata. Van deze planten worden de zaden en zaadhuiden geoogst. Deze worden vervolgens gehakt en gedroogd. Psylliumvezels nemen veel vocht op en vormen een gelachtige structuur. Daarnaast komen deze vezels goed van pas wanneer je glutenvrij wilt bakken.
Glutenvrij bakken met psylliumvezels
Wanneer je succesvol wil bakken zijn gluten bijna essentieel voor een overheerlijk eindproduct. Gelukkig is het ook mogelijk om mooie baksels klaar te zetten zonder het gebruik van gluten. Psylliumvezels zorgen ervoor dat glutenvrij deeg beter bindt en minder kruimelt.
Meng ongeveer 5 tot 7 gram psylliumvezels door 500 gram bloem of meel. Vaak heb je voor broden met psylliumvezels extra water nodig, het trekt namelijk erg veel vocht. Zodra er vocht bij de vezels komt, beginnen ze te werken.
Psyllium eigenschappen
Psylliumvezels bestaan voor ruim 80% uit vezels.
Psylliumvezels hebben het vermogen om ruim 20 keer het eigen gewicht aan vocht in zich op te nemen.
Meng ongeveer 1 tot 2 theelepels poeder met water, yoghurt, sap of andere vloeibare middelen. Zorg dat je voldoende vocht binnenkrijgt wanneer je psylliumvezels gebruikt.
psylliumvezels*.
*van biologische teelt.
-
Lekker veel vezelsLekker veel vezels in mijn glutenvrij brood!
-
Mooi productVezels geven al effect na paar dagen gebruik, smaak moet je even aanwennen.
-
Doet zijn werkDeze psylliumvezels zijn precies wat ik van psyllium verwacht.
-
Psyliumvezels helpen bij mij goed voor mijn darmenPrima product
Snel geleverd
Blij mee -
onmisbaar ingredient voor mijn glutenvrij zuurdesembrood.Mijn glutenvrije zuurdesembrood lukt altijd met dit onmisbare ingredient.











