Hazelnootpasta Vers (200 gram)
Hazelnootpasta Vers (200 gram)
Hazelnootpasta gemaakt van onze mooiste en lekkerste hazelnoten.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Hazelnootpasta vers
Onze verse hazelnootpasta is een heerlijk dunne notenpasta, perfect als broodbeleg! Gemaakt van onze mooiste en verste hazelnoten. Smeer 'm op je boterham, cracker of rijst-/maïswafel en je hebt binnen een handomdraai een lekkere maaltijd of tussendoortje klaargemaakt. Ook lekker om te gebruiken als taartvulling of om een mooie mousse mee te maken.
Voedingswaardes
Energie in kJ
2959
Energie in KCal
717
Vetten
69 g/100g
- Verzadigd
4,9 g/100g
Eiwitten
14 g/100g
Voedingsvezels
8,2 g/100g
Koolhydraten
6 g/100g
- Suikers
5 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
9685
Merk
De Notenshop
Inhoud
200 gram pot
Allergenen
Kan mogelijk sporen bevatten van andere noten, pinda's en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten
Geroosterde HAZELNOOT.
Klantbeoordelingen
4.9 / 5
Gemiddelde uit 37 reviews
-
HeerlijkOok deze pasta is geweldig! Ik gebruik 'm ter afwisseling door m'n chiapudding maar heb gelezen dat je er ook heerlijk mee kunt bakken! Zo worden je baksels niet zo droog. Hele lekkere pasta. Ik ga straks eens proberen chocolade toe te voegen; dan heb je gewoon heerlijke, gezondere chocopasta!
-
Smullen maarHeerlijk voor op brood, een cracker of toastje
-
JummieHeerlijke pasta, wel wat dun om te smeren en vrij prijzig.
-
deliciousI love the flavour of this nut butter. Tastes so much better than the one I have been buying in the local Eko store. It is hard to eat only a little bit from it. I almost finished the jar after just opening it a week ago.
-
Lekker smeuig!Geeft een heerlijke smaak aan mijn baksels.