Carrot Cakemix
Kant-en-klare cake mix voor een smeuïge, klassieke carrot cake.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Carrot cakemix
Wie is er geen fan van carrot cake mix? Smeuïg en een bijzondere combinatie van smaken – met een carrot cake scoor je altijd punten! Of je deze worteltaart nu voor jezelf bakt of voor iemand anders. De carrot cake top je af met een roomkaas frosting. Genieten maar!
Tip: Je kunt deze carrot cake mix ook gebruiken om muffins mee te bakken. Verdeel het beslag dan over muffinvormpjes en bak ze dan gaar in ca. 25 minuten.
Benodigdheden
- 500 gram carrot cakemix
- 80 ml water
- 3 eieren (150 gram)
- 150 ml (140 gram) plantaardige olie
- 150 gram geraspte wortel
Voeg naar wens gehakte walnoten (25 gram) en/of gewelde rozijnen (40 gram) toe.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175°C (heteluchtoven 160°C). Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Mix het beslag rustig in 5 minuten door elkaar en stort het in een met bakpapier bekleed en ingevette bakvorm van 20 cm vierkant of 22 cm rond. Bak de cake in het midden van de oven in ca. 50-60 minuten goudgeel.
suiker, TARWEbloem, weipoeder (MELK), aardappelzetmeel, rijsmiddelen: E450; E500, kruiden en specerijen (kaneel), TARWEzetmeel, zout, emulgator: E481, verdikkingsmiddel: E415, aroma.
-
Onweerstaanbaar lekkerHeerlijke, smeuïge carrotcake mix. Onweerstaanbaar lekker en moeilijk om van af te blijven!
-
Om je vingers bij af te likkenZo lekker, niet te zoet, precies goed
-
ZoetHeel makkelijk in gebruik, maar voor mijn smaak erg zoet.
-
SmullenHet is een makkelijk recept en de taart is in een mum van tijd gemaakt. Even de topping en de walnoten erop en dan smullen maar. Het is best een flinke hap maar zaligggggggg.
-
Smaakt zoals in Zweden, erg lekkerEen succes bij mijn gasten. Eenvoudig en simpel te maken.