Carrot cakemix
Een heerlijke mix om zelf de lekkerste carrotcake te maken. Voeg zelf enkel water, eieren, olie, wortelrasp en walnoten toe!
10 min. + 60 min. oventijd
Worteltaart en wortelcakes vind ik altijd top. Af en toe kiezen voor gemak met al een kant-en-klare mix is erg fijn. Máár, wist je dat je vaak in baksels de olie of boter kan vervangen door appelmoes? Hierdoor maak je de cake gelijk lager in vetten. Ik heb in dit baksel de 150 ml plantaardige olie vervangen voor 150 gram appelmoes 0% suiker.
- Aantal porties: 1 cake
- Bereidingstijd: 10 min. + 60 min. oventijd
- Benodigdheden: cakevorm, oven, mixer en bakpapier
Bereidingswijze
- Maak de carrot cakemix zoals omschreven op de verpakking. Vervang echter 1:1 de plantaardige olie voor de appelmoes en laat daarbij het water achterwege.
- Bekleed het cakeblik met bakpapier en schenk de cakemix in het bakblik.
- Bak de cake voor 60 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden goudbruin. Test met een satéprikker of de binnenkant ook goed gaar is. Smakelijk!
Smakelijk!
Opmerkingen (0)