Amandelspijs (500 gram)
Echte amandelspijs in een handige verpakking van 500 gram. Met een verhouding van 1 deel suiker en 1 deel amandelen, zoals het hoort.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelspijs
Ons amandelspijs is verpakt in een handig formaat met een inhoud van 500 gram. Hierbij is de verhouding 1 deel suiker en 1 deel amandelen, zoals het hoort! Omdat amandelen best duur zijn bevat het amandelspijs wat in de supermarkt te koop is of wat in bakkerijen toegevoegd wordt, vaak abrikozenpitten en witte bonen wat de samenstelling erg plakkerig maakt. Deze spijs wordt dan banketbakkersspijs genoemd en maakt de producten goedkoper.
Amandelspijs verwerken
Amandelspijs wordt veelal gebruikt in recepten in de herfst en wintermaanden, zoals banketstaven en kerststol. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor koekjes, speculaas en als onderdeel voor een tulband. Maak jij een appeltaart? Doe dan amandelspijs in de bodem, dit creëertde lekkerste appeltaart ooit!
Amandelspijs is tot wel drie maanden lang houdbaar in de koelkast en vriezer. Let op, doe dit wel in een afgesloten bakje waar geen lucht doorheen komt.
suiker, 45% AMANDELEN, water, conserveringsmiddel: E202, verdikkingsmiddel: E415, aroma, natuurlijk aroma.
-
Heerlijk voor appelbollen.Ik verdeel de spijs in blikjes en vries het dan in. Gemakkelijk om daarna in porties uit de vriezer te halen. Helaas schijnt het maar een maand of drie in de vriezer te kunnen. Dat wordt veel snoepen!
-
GEWELDIG!!Ik heb er van ge(NOTEN). In één woord geweldig. Was de eerste keer dat we hebben besteld maar zeker niet de laatste keer!
-
de amandelspijs is in één woord verrukkelijk!Deze amandelspijs is prima kneedbaar en verwerkbaar in allerlei producten.
-
LEKKERRRREchte amandelspijs 50-50. Heb mijn eerste gevulde speculaas alweer gemaakt.
Nog geen sinterklaas, maar wel zo lekker ;-)
-
Heerlijke spijsIk heb de spijs verkruimeld en door het deeg van rozijnenbrood gedaan. Heerlijk.