Zwarte Bonen (bio)
Zwarte Bonen (bio)
Biologische zwarte bonen van de hoogste kwaliteit, te verwerken door een groot aantal verschillende recepten.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Zwarte bonen (bio)
De zwarte bonen zorgen voor variatie in het anders kleurrijke bonenassortiment! Deze donkere bonen zijn rijk aan eiwitten, wat goed is voor spierherstel en -opbouw. Daarnaast bevatten de bonen veel vezels, wat goed is voor je darmen en een positieve werking heeft op je stoelgang. Naast deze voedingsstoffen, bevatten ze ook nog eens veel mineralen. Zwarte bonen zijn echt gezonde bonen!
Qua smaak kun je de zwarte boon vergelijken met de kidneyboon.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1425
Energie in KCal
341
Vetten
1,42 g/100g
- Verzadigd
0,37 g/100g
Eiwitten
21,6 g/100g
Voedingsvezels
15,2 g/100g
Koolhydraten
47,1 g/100g
- Suikers
2,12 g/100g
Zout
0,01 g/100g
Extra informatie
SKU
6845
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
China
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, soja, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
zwarte bonen*.
*van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
4.9 / 5
Gemiddelde uit 43 reviews
-
LekkerLekker om door vanalles heen te gooien voor extra eiwitten.
-
AanraderGoed kwaliteitsproduct in handige verpakking!
-
Lekker voor de variatiePrima gedroogde bonen, kan weinig aan misgaan. Deze zijn lekker door allerlei curries e.d. en hebben een mooie kleur.
-
Voedzaam, scherpe prijsIk hou niet zo van bonen maar ze zijn voedzaam en daarom eet ik ze toch. Deze zijn makkelijk in gebruik (nachtje wellen en daarna circa 30 minuten koken) en hebben een scherpe prijs.
-
gezond en toch ook lekkerJe moet er wel tijdig aan denken om deze bonen te weken te zetten. Dus voor last minute maaltijd is dit niet geschikt. Maar eens ze geweekt zijn, moet je ze gewoon nog een tijd laten koken en afkruiden en klaar.