
Tarwegluten (bio)
Tarwegluten voor het luchtig maken van brood en voor het maken van Seitan.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Tarwegluten (bio)
Biologische tarwegluten bestaat uit eiwitten in tarwemeel. Het is eigenlijk niets anders dan het eiwit van tarwe. Biologische tarwegluten zijn perfect voor het maken van brood en geschikt als vleesvervanger. De gluten maken het brood heerlijk luchtig. Voeg 2-5 gram per 100 gram deeg toe aan je brooddeeg. Het brood wordt elastisch en luchtig.
Seitan maken
Met onze biologische tarwegluten maak je bijvoorbeeld zelf Seitan. Seitan is van origine een Japans gerecht en een echte hippe vleesvervanger. Meng de tarwegluten met koud water en meng dit tot een soepel deeg. Vervolgens kook je het deeg 20 minuten in een kruidige bouillon. Het deeg kan je in blokjes snijden om deze vervolgens te bakken, frituren, stomen of koken.
TARWE*.
*van biologische teelt.
-
Best price/qualityI love this gluten! It´s very easy to work with and is the best in terms of price/quality.
-
HappyUitstekend gschikt om zelf seitan te maken en om okara te verwerken
-
Goede kwaliteitZoals altijd goede kwaliteit en snel in huis, blij mee.
-
PerfectInderdaad perfect om seitan te maken en om eigen gemaakt brood op te peppen
-
Heerlijk voor de high proteïn bagelsEcht goed tarwebloem ook superfijn gemalen. Kan gelijk de gluten merken. Bakt heel goed en ik geniet van mijn hoge eiwitten bagels als nooit eerder!!









