Smaakt Boekweit Bio (400 gram)
Smaakt Boekweit Bio (400 gram)
De biologische boekweit van Smaakt is in te zetten voor talloze gerechten. Van pizzabodems, tot aan boekweitwraps en crispy bites in je yoghurt.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Boekweit Bio van Smaakt
Boekweit is een eenjarige plant uit de duizendknoopfamilie. Boekweitzaden lijken sterk op beukennootjes, alleen zijn een stuk kleiner en stuk voedzamer. De zaden hebben een nootachtige smaak. Boekweit is heerlijk om door je salade heen te doen, als vervanger van risottorijst of je maakt er boekweitpannenkoekjes van. Je spoelt de boekweit eerst goed af en kookt ze daarna in 25 minuten gaar. Heerlijk, voedzaam en een verantwoorde keuze.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1647
Energie in KCal
390
Vetten
3,4 g/100g
- Verzadigd
0,74 g/100g
Eiwitten
13 g/100g
Voedingsvezels
10 g/100g
Koolhydraten
72 g/100g
- Suikers
2,0 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
113466
Merk
Smaakt
Inhoud
400 gram
Allergenen
Kan sporen bevatten van gluten, pinda's, soja, melk, noten, selderij, sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
Boekweit* (*=biologisch).
Klantbeoordelingen
4.75 / 5
Gemiddelde uit 42 reviews
-
Goede kwaliteit/prijsverhoudingHeerlijk om door m'n zelfgemaakte muesli te doen. Goed te combineren met andere producten
-
Goed gerijptVaak zijn er groenen korrels bij maar bij deze zijn ze goed gerijpt en kookt snel gaar
-
Heerlijk door smoothieEven 4-12 uur voorweken, in de blender met melk en bananen. In een schaaltje en versieren met fruit zoals mango en of perzik. Heerlijk !
-
Handig mee te bestellenWant in winkels vaak lastig verkrijgbaar. Goed glutenvrij product om mee te bakken.
-
Heerlijk voor door een smoothieIk gebruik boekweit door het eerst even voor te weken (minimaal 4 uur) en dan doe ik het door een smoothie heen, voor extra vulling. Heeft geeft de smoothie een heerlijke, romige smaak! Lekker is bijvoorbeeld banaan, mango en boekweit (en evt bladgroen) of banaan, (diepvries) passievrucht en boekweit. Aanrader!