Rijstvlokken
Rijstvlokken per 400 gr. Voor een lekker ontbijt of dessert recept.
Vanaf 1,50
- Onze klanten beoordelen ons met een !9.3 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? binnen 48 uur verzonden
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Rijstvlokken
Rijstvlokken zijn gepelde en geplette rijstkorrels. Je kunt ze zo eten of even koken voor gebruik. Rijstvlokken kun je prima gebruiken bij het ontbijt als alternatief voor havermout. Lekker met wat fruit en yoghurt. Of maak er een lekker toetje mee zoals rijstpudding.
Rijstvlokken worden ook wel gebruikt voor babys om de melk wat in te dikken zodat ze het beter binnen kunnen houden. Vaak in combinatie met een beetje vanille voor de smaak en wat tegelijk ook rustgevend werkt.
Ingrediënten: Rijst vlokken.
Allergenen: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten pinda's en sesam.
Art.nr. | 4342 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Art.nr. | 4342 |
---|---|
Merk | De Notenshop |
Land van herkomst | Duitsland |
Biologisch geproduceerd | Niet biologisch |
Energie in kJ | 1490 |
Energie in KCal | 352 |
Vetten | 2,7 g/100g |
- Verzadigd | 0,5 g/100g |
Eiwitten | 7,5 g/100g |
Voedingsvezels | 3,4 g/100g |
Koolhydraten | 72,7 g/100g |
- Suikers | 0.9 g/100g |
Zout | 0,01 g/100g |
- het ziet goed uit.Door Lenzy op 03-02-21goed ingepakt. een kleine emmer, en snel bezorgd. lekker met warm melk.
- LeukDoor John op 11-01-21Innovatief product. Nog nooit gezien of gehad maar smaakt prima als extra toevoeging
- Prima vlokjesDoor Jesse op 11-12-20Prima vlokjes, maar niet geschikt om gerechten te maken zoals de indische poha. Die zijn groter en grover.
- Perfect, goede prijs mooie verpakking.Door Piet op 08-12-20De vlokken kwamen binnen in keurige emmertjes.
Product is wat hem moet zijn.
Ik heb er een heerlijk bier mee gebrouwen. - Rijstpap mee gemaaktDoor Els op 24-10-20Op zich niks mis met het product. Ik hou blijkbaar gewoon meer van dessertrijst in mijn rijstpap. Voordeel is wel dat dit sneller klaar is,