
Rijstmeel
Rijstmeel is veelzijdig en onder andere perfect voor het bereiden van gerechten uit de Oosterse keuken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Rijstmeel
Rijstmeel is eigenlijk niks anders dan gemalen, ongekookte rijst. Bij rijstmeel is er voor het maalproces witte rijst gebruikt. Rijstmeel komt oorspronkelijk uit de Aziatische keuken, waar het veelal wordt gebruikt als bindmiddel voor gerechten, bijvoorbeeld om sauzen dikker te maken. Het kan ook gebruikt worden als basismeel voor noedels en rijstproducten.
Rijstmeel en voeding
Rijstmeel bevat voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten en vezels. De voedingswaarden kunnen per product verschillen. Rijstmeel is van nature glutenvrij.
rijstmeel.
-
Lekker luchtigHet rijstmeel voelt licht en fijn, waardoor het ideaal is voor luchtige pannekoekjes. Fijn meel dat niet klontert en neutraal van smaak is.
-
Handig voor het bestuiven van rijsmandjesMet dit rijstmeel bestuif ik mijn desembroden en rijsmandjes. Hiermee los ik het deeg voor het bakken heel gemakkelijk uit de rijsmandjes. Het geeft ook een leuk ambachtelijk effect op de broden.
-
Fijn gemalen rijstmeel goede kwaliteitPerfect te gebruiken voor gluten vrije koekjes. En ik gebruik het ook om rijsmandje mee te bestrooien bij het maken van zuurdesem brood
-
PrimaTop produkt om pizza te maken (ipv semolina)
-
Brood plakt nietIk strooi dit op mijn zuurdesembrood, zo plakt die niet in mijn rijsmandje













