Quinoa Vlokken (Biologische)
Biologische quinoa vlokken die heerlijk te gebruiken zijn als pasta vervanger of voor een stevig ontbijt!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Biologische quinoa vlokken
Quinoa werd in de tijd van de Inca's al verbouwd en was toen een belangrijk graansoort. Vandaar de naam welke 'supergraan' betekent. Je spreekt het woord uit als 'kien-wah'. De meeste quinoa is vooral in Zuid-Amerika terug te vinden en dan vooral in het klimaat van het Andesgebergte. Er zijn een aantal varianten die erg op quinoa lijken ontwikkeld om het graan ook op andere gronden te kunnen bouwen.
Quinoa is rijk aan eiwitten, de samenstelling is bijna hetzelfde als in melk. Daarbij bevat quinoa ook veel vitamine en mineralen en zijn er veel essentiële aminozuren aanwezig in deze graansoort.
Quinoa recept
Je kunt quinoa als vervanger van pasta of rijst gebruiken. Of een heerlijk quinoa ontbijt maken met wat zuivel, gedroogde vruchten en noten.
Voordat quinoa geconsumeerd kan worden, moet het eerst 10 minuten koken in water en 10 minuten nawellen.
Quinoavlokken* (*van Biologische teelt)
- PrimaDit is precies wat ik op zoek was en de verpakking is ook mooi. Dank je wel.
- Goeie afwisseling met havervlokkenLekkere vlokken, ideaal voor als ontbijtje ter afwisseling met havervlokken bijvoorbeeld
- Die zijn echt lekkerJe proeft echt de smaak van tarwe. Lekker door de yoghurt, goed vullend.
- nog niet veel gebruiktnog niet zoveel gebruik gemaakt van de vlokken, maar een flinke schep in de ochtendpap is lekker vullend
- Glutenvrije toevoeging voor je muesliNet als de haver- en boekweitvlokken gebruik ik deze vooral als muesli. Maar maak er ook pannenkoeken en brood wat vezelrijker en lekkerder mee.