Polderbrood met gist (1000 gram)
Maak met deze complete thuisbakmix gemakkelijk Polderbrood met gist!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Polderbrood met gist (1000 gram) kopen
Met deze bakmix maak je met gemak je eigen Polderbrood. Waan je thuis in de geur van vers brood en tover jouw eigen keuken om in een bakkerij! Doordat er alleen nog water aan de mix moet worden toegevoegd is het gemakkelijk te bereiden. Meng de mix met het water en bakken maar! Van 1000 gram kun je 2 broden bakken!
Bereiding polderbrood
Wanneer je gebruik maakt van een broodmachine is het belangrijk om de machine op het volkorenprogramma te zetten en de mix en het water toe te voegen.
Voor een handmatige bereiding kan de mix gemengd worden met het water en met elkaar worden gekneed. Laat het mengsel 20 minuten rijzen. Sla het brood plat, rol het op en leg het in het bakblik. Laat het nog 60 minuten narijzen en bak het +/- 30 minuten af in een voorverwarmde oven van 240 graden. Zet de temperatuur na 10 minuten terug naar 220 graden.
TARWEVolkorenmeel, TARWEbloem, zaden (gepelde zonnebloempitten, bruin lijnzaad, SESAMzaad, gierst), TARWEGLUTEN, gedroogde gist, gejodeerd zeezout, gedroogde TARWEdesem, suiker, moutmeel, (TARWE, GERST), emulgator: E472e, SOJAlecithine, E482, mono- en diglyceriden, niet gehard plantaardig vet (palm), SOJAbloem, ROGGEbloem, meelverbeter-middel: ascorbinezuur, E920, enzymen.
-
Aangenaam verrastWas aangenaam verrast door de smaak
-
Goed en lekker broodErg lekker en helemaal met een restje walnoten erdoor.
Simpel om te maken, alleen wat water erbij, goed kneden en laten rijzen. Dan bakken. -
Heerlijk luchtigDit polderbrood is zo verschrikkelijk lekker. Zoals met al mijn broden die ik bak in mijn bbm moet ik 75% van de hoeveelheden aanhouden.
Het brood is heerlijk luchtig en smaakt voortreffelijk.
Ik maak het niet te vaak, want anders gaat de smaak te veel "gewoontjes" worden. Zo van: dan eet je het te vaak.,
Dat willen we niet, dus als er een polderbrood gebakken wordt is het echt smullen geblazen. -
ToppertjeHeerlijk donker brood, dat hier zeker in de smaak gevallen is.
-
Nog lekkerder dan van de bakkerGewoon heerlijk. Zeker als het nog een beetje warm is en de korst nog krokant.