
Mungbonen (bio)
Biologische mungbonen hebben een stevige, vlezige structuur en zijn ideaal voor in salades, soepen of curry’s.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Mungbonen (bio)
Mungbonen zijn kleine, groene ovale boontjes die al eeuwenlang worden gebruikt in de Ayurvedische en Chinese keuken. Met hun stevige structuur en milde smaak zijn ze een veelzijdige toevoeging aan vegetarische en veganistische gerechten.
Mungbonen bereiden
De harde mungbonen moet je eerst laten weken. Doe dit gerust 24 uur! Laat je de mungbonen korter weken? Dan zullen ze net wat stugger zijn. Tijdens het weken neemt het volume van de bonen 3 tot 4 keer toe. Leg de biologische mungbonen dus in meer dan genoeg water.
mungbonen*.
*van biologische teelt.
-
BonenLekkere bonen, gaan overal in! Heerlijk.
-
NiceI get them for kiemen but also to soak and cook with
-
Veelzijdig productOndertusen eet ik al een paar dagen taugé (ontkiemde mungboon) en ben ik niet meer van plan dit nog in de winkel te kopen. Daarnaast kun je zo ontzettend veel doen met deze bonen omdat hun voedingswaarden geschikt zijn binnen verschillende soorten dieet stijlen zoals keto en laag FODMAP
-
MungbonenGezonde en voedzame mungbonen voor kitchari
-
MungbonenVoedzame mungbonen en lekker voor ayurvedische kitchari









