Lupinemeel
Lupinemeel van De Notenshop. Hoog in eiwitten en vrij van gluten waardoor het ideaal is voor sporters en voor mensen met een glutenallergie.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Lupinemeel
Lupinemeel is een eiwitrijke meelsoort die wordt gemaakt van lupinebonen. Het is een glutenvrij meel dat uitstekend gebruikt kan worden bij het bakken, voor het binden van sauzen en om extra eiwitten toe te voegen ontbijt smoothies. Ook is lupinemeel direct te vermengen met dranken als vruchtensap, groentesap en melk.
Lupinemeel: glutenvrij en hoog in eiwitten
Lupinemeel heeft een eiwitgehalte van maar liefst 40%. Met zijn hoge eiwitgehalte is het een gemakkelijke manier om aan je dagelijkse eiwitbehoefte te komen. Daarnaast is het meel vrij van gluten waardoor het een prima alternatief is voor gluten houdende meelsoorten.
Lupinemeel kopen
Ons lupinemeel wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit lupinebonen en dat proef je terug in de smaak. Ons lupinemeel bestel je hier gemakkelijk in de gewenste hoeveelheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
LUPINEMEEL.
-
GoedNiet geschikt voor fijner gebak, maar anders een goeie bloem.
-
Fijne meelsoortIk vind lupinemeel een fijne meelsoort, het is letterlijk heel fijn van structuur en ik heb het idee dat het er daarom voor zorgt dat andere meelsoorten het (koekjes)deeg minder uit elkaar laten vallen. Bij kokosmeel-koekjes valt het deeg nogal eens uit elkaar als je koekjes wil vormen maar met een beetje lupinemeel erbij ging dat toch een stuk beter!
-
GoedIk meng het met tarwebloem voor allerlei deeg.
-
Mijn ho-to voor lowcarb pannenkoekenHeerlijk, geen nare bijsmaak, goede kwaliteit/ prijs verhouding.
-
Experiment als vervanger van amandelmeelAls experiment besteld en een keer gebruikt als vervanging voor een deel amandelmeel. Ik vond het resultaat wat droog maar ga zeker verder experimenteren hiermee.