Lupinemeel
Lupinemeel van De Notenshop. Hoog in eiwitten en vrij van gluten waardoor het ideaal is voor sporters en voor mensen met een glutenallergie.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Lupinemeel
Lupinemeel is een eiwitrijke meelsoort die wordt gemaakt van lupinebonen. Het is een glutenvrij meel dat uitstekend gebruikt kan worden bij het bakken, voor het binden van sauzen en om extra eiwitten toe te voegen ontbijt smoothies. Ook is lupinemeel direct te vermengen met dranken als vruchtensap, groentesap en melk.
Lupinemeel: glutenvrij en hoog in eiwitten
Lupinemeel heeft een eiwitgehalte van maar liefst 43%. Met zijn hoge eiwitgehalte is het een gemakkelijke manier om aan je dagelijkse eiwitbehoefte te komen. Daarnaast is het meel vrij van gluten waardoor het een prima alternatief is voor gluten houdende meelsoorten.
Lupinemeel kopen
Ons lupinemeel wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit lupinebonen en dat proef je terug in de smaak. Ons lupinemeel bestel je hier gemakkelijk in de gewenste hoeveelheid tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bestelt u voor 16:00? Dan wordt uw bestelling binnen 48 uur verzonden.
LUPINEMEEL.
- Moet het nog gaan gebruikenDeze meel besteld om te gaan gebruiken in Keto- recepten. Tot nu toe nog niet uitgeprobeerd
- Goed productWederom goede prijs en kwaliteit zoals ik gewend ben bij de notenshop. Ik gebruik het als vervanging van ei en het indikken van sausen.
- Mooi geel lupinemeel, prima eiwitbronprima lupinemeel om meer eiwtten toe te voegen aan hartige en zoete baksels
- Lekker in ons koolhydraatarme broodUitstekende kwaliteit lupinemeel zonder nare bijsmaak. Wij gebruiken het in combinatie met andere koolhydraatarme producten om brood en gebak mee te bakken.
- lekkerIs lekker voor taart , kan ook als protiëne gegeten worden. Glutenvrij meel, mixen met kokosmeel en almandelmeel