
Lijnzaad heel (bio)
Goed voor de hart- en bloedvaten, infecties aan gewrichten en een goede stoelgang.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- 100% tevredenheidsgarantie De beste kwaliteit en service met
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Lijnzaad heel (bio)
Lijnzaad heel of gebroken? Beiden zijn ontzettend gezond. Qua smaak is er niks anders aan gebroken of heel lijnzaad. Gebroken lijnzaad wordt makkelijker door het lichaam opgenomen, maar kan sneller oxideren als je het gebroken koopt. Lijnzaad heel behoudt de werkzame stoffen omdat het onbewerkt blijft, maar kan misschien moeilijker worden verteerd door de wat hardere schillen.
Lijnzaad is supergezond, maar verwarm het wel voordat je het gebruikt. Lijnzaad is bijvoorbeeld lekker op een cracker met een plakje kaas. Ook kan een lepeltje lijnzaad door de salade al voldoende zijn om de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Of gebruik als dressing lijnzaadolie. Je kunt lijnzaad ook toevoegen aan je yoghurt met muesli of bij je havermout.
lijnzaad*.
*van biologische teelt.
Let op: Product eerst verhitten voor consumptie!
-
Gezonde toevoegingIk gebruik lijnzaad in de kwark of over een salade. Van te voren maal ik het fijn ivm een betere opname van de voedingsstoffen. Ik koop echter niet de gemalen versie omdat die ranzig kan worden als je de verpakking wat langer open hebt staan.
-
lekkere volledige pitjesik voeg, naast de gebroken lijnzaadpitjes ook deze glanzende volledige lijnzaadjes toe aan zelfgemaakt brood. Gezond én lekker! het kan even goed in een yoghurt omgeroerd worden.
-
topperfekte toevoeging aan een havermout pap
-
gewoon goed produktHoewel ik niet dol ben op de geur van lijnzaad, is het toch nodig en lekker in crackertjes
-
LekkerVeelzijdig te gebruiken. Goede kwaliteit