Waanzinnige Woensdag: 4 soorten Notenstukjes met 25% korting! Klik hier!

 20% korting op gebrande noten! Alleen 25 & 26 juli   |  OP = OP

Koolhydraatarme broodmix
Waardering:
95% of 100
De Notenshop

Koolhydraatarme broodmix

De Notenshop
Waardering:
95% of 100
stazak
400 gram stazak
info
Op voorraad
3,75
 9,38/kg
emmer
6000 gram emmer
info
Op voorraad
46,95
 7,83/kg
doos
20000 gram baal
info
Op voorraad
132,95
 6,65/kg
Omschrijving

Broodmix met 9,4 gram koolhydraten per 100 gram. Een heerlijke mix om toch zelf brood te kunnen bakken.

Daarom. De Notenshop.
  • Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
  • Onze klanten beoordelen ons met een !
  • De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
  • Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
  • Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
  • Dagverse producten
  • Altijd de hoogste kwaliteit voor de beste prijs
  • Direct sparen voor gratis producten
Omschrijving

Broodmix

Houd je super veel van brood? Dan is deze mix ideaal voor jou! Met deze mix bak je met het grootste gemak een heerlijk vers brood.

Brood

Deze mix van De Notenshop is kant en klaar, voeg 7 gram gist en 340 gram water toe. Het gebakken brood bevat 9,4 gram koolhydraten per 100 gram. Eet een boterham zonder beleg of smeer er een laagje heerlijke notenpasta of ander beleg naar keuze op!

Benodigdheden voor 1 brood:

  • 400 gram broodmix
  • 7 gram Gedroogde gist (1 zakje)
  • 340 gram/ml Water

Gebruik het Volkoren programma (4 uur) in de broodbakmachine of ga zelf aan de slag. De werkwijze lees je hieronder.

Werkwijze:

  1. Doe alle ingrediënten in de mengkom en laten deze met een vlinder in 2 minuten op lage snelheid alle ingrediënten mengen tot een homogeen deeg.
  2. Laat het deeg op middel snelheid 6 minuten kneden met de vlinder en hierna nog 6 minuten met een deeghaak.
  3. Maak een bol van het deeg en plaats deze met wat bloem op een bord/plank en dek deze af net een vochtige theedoek.
  4. Laat het deeg ca. 45 minuten rijzen op kamer temperatuur (niet op de tocht) totdat deze twee keer zo groot is geworden.
  5. Druk het deeg helemaal plat en rol hierna vorvolgens strak op en plaats het brood in een cakeblik of op bakpapier voor een vloerbrood.
  6. Laat het opgerolde deegstuk circa 75-90 minuten rijzen onder een vochtige doek tot het deeg twee keer zo groot is geworden. Eventueel voor het bakken het brood decoratief insnijden.
  7. Het brood in een voorverwarmde oven van 220°C plaatsen en de temperatuur terugzetten naar 200°C en in 35 minuten het brood afbakken.

Voedingswaarde per 100 gram gebakken brood

Energie: 1012 kJ / 242 kCal

Vetten: 10,9 g/100g

- waarvan verzadigd: 1,3 g/100g

Eiwitten: 26,1 g/100g

Voedingsvezels: 7,9 g/100g

Koolhydraten: 9,4 g/100g

- waarvan suiker: 2,1 g/100g

Zout: 0,9 g/100g

Voedingswaarden
Energie in kJ
1812
Energie in KCal
433
Vetten
19,6 g/100g
- Verzadigd
2,3 g/100g
Eiwitten
46,6 g/100g
Voedingsvezels
14 g/100g
Koolhydraten
9,4 g/100g
- Suikers
3,7 g/100g
Zout
1,7 g/100g
Extra informatie
SKU
6970
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, ei, pinda, noten en sesamzaad.
Bewaaradvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten

TARWEGLUTEN, SOJABLOEM, lijnzaad, LUPINEGRITS, zonnebloempitten, TARWE-EIWIT, erwteneiwit, emulgator: E322 (SOJA), GERSTEMOUT, glucosestroop, bakkerszout, TARWEZEMELEN, gist (geïnactiveerd), conserveermiddel: E282, MELKEIWIT.

Klantbeoordelingen
4.75 / 5
95%
Gemiddelde uit 287 reviews
Afbeeldingen van klanten
  1. even wennen aan de smaak
    Uw beoordeling
    100%

    Door G. B.

    Op

    Koolhydraatarm eten is vrij nieuw voor mij. Het si dus soms even wennen aan de smaak, maar het brood is goed. Ook het bereiden was in mijn beleving bijzonder omdat er koud water in verwerkt wordt (ipv warm), waardoor het rijzen in de oven gebeurt en niet tijdens het rijzen zelf.
  2. Prima
    Uw beoordeling
    100%

    Door Harriët

    Op

    Goede producten, snelle levertijd.
  3. Prima brood
    Uw beoordeling
    80%

    Door Tessa

    Op

    Met deze mix maak je een lekker brood, geschikt voor diverse soorten beleg. Volgens de instructies bak je het in een bakblik, maar als je weet hoe je brood moet opbollen kan het ook prima los op een bakplaat. Wat stoom in de oven zorgt voor een meer knapperige korst. Het is wel echt een stevig, "hartig" brood - ik zou het bijvoorbeeld niet gauw gebruiken voor wentelteefjes of broodpudding.
  4. Lekker brood.

    Door C.

    Op

    Lekker koolhydraatarm brood, super makkelijke bereiding in de broodbakmachine.
  5. Oké
    Uw beoordeling
    80%

    Door Valentine

    Op

    Het brood was oké, maar ik hou toch liever van de gewone broodmixen.