Dadels zonder pit (bio)
Biologische dadels zonder pit opvullen met roomkaas en stukjes walnoot of pecannoot. De perfecte snack!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Dadels zonder pit (bio)
Dadels worden al eeuwenlang gebruikt als belangrijke vrucht in het eetpatroon. Omdat de dadel zo heerlijk zoet is, zijn ze heerlijk te combineren met allerlei gerechten en producten! Daarbij zijn ze biologisch geteeld en van uitstekende kwaliteit en dat proef je!
Dadels worden natuurlijk niet voor niks al zo lang gegeten. Ze bevatten veel gezonde stoffen, vitaminen en mineralen. Vooral magnesium is ruim aanwezig en dadels mogen ook niet ontbreken aan voedingsvezels. Deze zorgen voor een goede weerstand en het gezond houden van je spijsvertering.
Recepten met dadels
Een echte lekkere snack is een dadel opengesneden en gevuld met roomkaas en stukjes pecannoot of walnoot. Niet super gezond natuurlijk, maar echt om je vingers bij af te likken! Daarnaast kun je ze, door de zoete smaak, heerlijk combineren met kwark en yoghurt voor een lekker toetje of als ontbijt met wat verse noten!
dadels*.
*van biologische teelt.
-
Lekker en makkelijkLekker zacht, niet taai ofzo. Makkelijk te vullen zo, maar ook heerlijk voor in een salade of door de yoghurt.
-
HeerlijkLekkere dadels, ik gebruik het voor m'n zelfgemaakte chocopasta in combinatie met amandelmeel en cacaopoeder!
-
PrimaLekkere dadels, voor door de muesli of als tussendoortje.
-
Lekker!Lekkere dadels, maar niet zo lekker als de medjoul. Deze dadels gebruik ik bij het bakken, de medjoul om zo op te eten.
-
GoodThese dates taste fine, some of them a bit dry though