Choco notenbrood

2 reviews
Deze chocolade notenbrood is altijd een succes. Deze variant is extra lekker doordat er ook pure chocolade en grof gehakte noten in zitten.
10 min. + 30 min. oventijd
Choco notenbrood

Als ik ergens gek op ben, is het chocolade gecombineerd met noten. Daarnaast hou ik van snel en simpel. Deze koolhydraatarme choco notenbrood is daarom echt perfect. Je hebt het idee dat je een hap neemt uit een brownie, maar dan extra luxe door de noten en de choco rocks. Je zou bijna niet geloven dat dit recept koolhydraatarm en glutenvrij is!

  • Aantal porties: 1
  • Bereidingstijd:  40 minuten
  • Keukenbenodigdheden: spatel, mengkom, cakevorm

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht.
  2. Doe de amandelmeel, zoetstof, cacao, eieren en gesmolten roomboter in een mengkom. Gebruik een spatel om een egaal beslag te maken.
  3. Vervolgens spatel je de notenmix en choco rocks erdoorheen.
  4. Schep het beslag in de cakevorm en bak de choco notenbrood voor zo’n 30 minuten in de oven.
  5. Laat de notenbrood buiten de oven volledig afkoelen.
  6. Bewaar choco notenbrood in een afgesloten trommel of vries ze per plakje in.
Dit bericht is geplaatst in: Recepten, Lunch recepten, Bakrecepten

Opmerkingen (0)

Plaats een reactie
Gebruikte ingrediënten
Biologische amandelmeel
Amandelmeel (Biologisch) De Notenshop
Waardering:
98% of 100

Vanaf 14,95

Chocolade Rocks Puur
Chocolade Rocks Puur De Notenshop
Waardering:
97% of 100

Vanaf 6,50

Grof gemalen Notenmix stukjes
Grof gemalen Notenmix (Stukjes) De Notenshop
Waardering:
96% of 100

Vanaf 4,50

Cacaopoeder
Cacaopoeder De Notenshop
Waardering:
95% of 100

Vanaf 3,50