
Cacaoboter (bio)
Biologische cacaoboter. Uitstekend te gebruiken om zelf chocolade te maken.
LET OP: Cacaoboter is extreem slecht verkrijgbaar. Daarom hebben we nu chunks i.p.v. druppels (waffers).
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologische cacaoboter
Tijdens de verwerking van gebrande cacaobonen wordt cacaoboter gemaakt. De cacaobonen worden gemalen tot een vettige substantie, ookwel cacaomassa genoemd. Vervolgens wordt de massa verdeelt in cacaoboter en cacaopoeder. Samenstelling van cacaoboter bestaat uit pamitinezuur, oleïnezuur en stearinezuur. Deze stoffen zijn verantwoordelijk het smeltpunt en de kristalisatie.
Cacaoboter gebruiken
Cacaoboter wordt voornamelijk gebruikt om chocolade te maken. Door het lage smeltpunt van cacaoboter, smelt de chocolade makkelijk in de mond. Cacaoboter wordt ook veel gebruikt in de cosmetica. Voornamelijk voor lippenbalsem en zalven. Hierbij speelt het smeltpunt ook een belangrijke rol. Maar cacaoboter is ook een uitstekend alternatief voor boter of margerine. Geschikt voor het bakken en braden op hoge temperatuur.
cacaoboter*.
*van biologische teelt.
-
Lang moeten wachtenDuurde een tijd voorzet leverbaar was. Ik vind zelf de pastilles prettiger werken omdat het gelijkmatiger smelt. Maar de smaak is prima
-
Eigen chocolade maken!Heel fijn deze cacaoboter om je eigen chocoladerotsjes mee te maken met noten.
-
PrimaFijn product en essentieel om raw chocolate mee te maken
-
UitstekendHeerlijke bioboter om zelf mijn suikervrije chocolade van te maken met uiteraard hun biologische cacaopoeder.
-
Goede cacaoboterPrima cacaoboter om zelf chocolade mee te maken.












