Bruinbrood met gist (1000 gram)
Maak met deze complete thuisbakmix gemakkelijk bruinbrood met gist! Voeg enkel water toe en geniet van heerlijk versgebakken brood.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een 9.4 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor korting* op uw volgende aankoop met elke bestelling
Bruinbrood met gist
Met deze bakmix maak je met gemak je eigen bruinebrood. Waan je thuis in de geur van vers brood en tover jouw eigen keuken om in een bakkerij! Doordat er alleen nog water aan de mix moet worden toegevoegd is het gemakkelijk te bereiden. Meng de mix met het water en bakken maar! Van één verpakking van 1000 gram kun je 2 broden bakken!
Bereidingswijze bruinbrood
Wanneer je gebruik maakt van een broodmachine is het belangrijk om de machine op het volkorenprogramma te zetten en de mix en het water toe te voegen.
Voor een handmatige bereiding kan de mix gemengd worden met het water en met elkaar worden gekneed. Laat het mengsel 20 minuten rijzen. Sla het brood plat, rol het op en leg het in het bakblik. Laat het nog 60 minuten narijzen en bak het +/- 30 minuten af in een voorverwarmde oven van 240 graden. Zet de temperatuur na 10 minuten terug naar 220 graden.
TARWEvolkorenmeel, TARWEbloem, TARWEgluten, gedroogde gist, gejodeerd zeezout, gedroogde TARWEdesem, suiker, moutmeel (TARWE, GERST), SOJAbloem, emulgator: E472e, E482, niet gehard plantaardig vet (palm), ROGGEbloem, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, E920, enzymen.
- snel in gebruikgemakkelijk te bereiden en goed van smaak , gemakkelijk te verwerken. goede verpakking
- HeerlijkHeel lekker brood. Het brood rijst heel erg goed. Ik bak dit brood vaker.
- blij met broodeen heel lekker bruinbrood eindelijk het ruikt al zo lekker die ga ik vaker bestellen
- lekker broodIk heb 2 broden uit dit pak gehaald en het waren 2 lekkere broden ook waren ze makkelijk te maken
- Lekker denk ikNog niet gemaakt maar ziet er lekker uit, lijkt me langer vers blijven dan wanneer ik zelf alle ingrediënten mix