
Boekweitvlokken (bio)
Boekweitvlokken van gecontroleerde biologische teelt. Vrij van extra toevoegingen en perfect te gebruiken voor het maken van brood, koekjes en andere lekkernijen.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologische boekweitvlokken
Boekweitvlokken van Hollandse bodem. Boekweit is oorspronkelijk een kruidachtige plant die afkomstig is uit China. Boekweitvlokken zijn geplette zaden van de boekweitplant. Gebruik de vlokken als bindmiddel of als vervanger voor havermout. De biologische boekweitvlokken van De Notenshop zijn 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen.
Over boekweitvlokken
Onze boekweitvlokken zijn gemaakt van 100% boekweit en vrij van extra toevoegingen.
Biologische boekweitvlokken gebruiken
Met hun unieke en nootachtige smaak, zijn boekweitvlokken voor talloze recepten te gebruiken. Ze zijn zowel voor zoete als hartige gerechten uitstekend te gebruiken. Maak bijvoorbeeld een vers brood, pannenkoeken of de lekkerste koekjes. Ook lekker bij de muesli of om te koken tot pap.
boekweit*.
*van biologische teelt.
-
PrimaVoldoet aan de eisen. Lekker door de yoghurt
-
BoekweitvlokkenUitstekend en heel bezorgd in fijne verpakking en sterke dozen!
-
Niet voor mij persoonlijkDit gekocht om overnight oats mee te maken als afwisseling op havervlokken, maar het was geen succes. Ik ben er achter gekomen dat boekweit producten na een paar uur heel slijmerig worden
-
Mix samen met havermoutGebruik om samen met havermout en andere ingredienten pap te maken. Lekker en gezond.
-
FijnFijne boekweitvlokken. Beter voor mijn bloedsuiker ipv havermout.









