Boekweit Gepeld (bio)
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Boekweit Gepeld (bio)
Boekweitkorrels zijn vruchtjes van de boekweitplant. Deze gepelde boekweitkorrels zijn perfect om bijvoorbeeld boekweitpap van te koken. Je kunt deze gepelde korrels ook gebruiken als alternatief voor pasta. Boekweit is van nature glutenvrij (zie allergenen voor meer informatie).
Boekweit zit boordevol goede voedingsstoffen. Zo bevat het vitamine B6 en B11 en is het rijk aan ijzer, koper en zink.
De boekweitkorrel kook je in ongeveer 5-10 minuten gaat op een zacht vuur. Als je dit wilt koken kan je het best 1 kopje boekweitkorrels en 2 kopjes water aanhouden. Om er ontbijtpap van te maken voeg je nog 3 delen water toe.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1440
Energie in KCal
343
Vetten
3,4 g/100g
- Verzadigd
0,74 g/100g
Eiwitten
13,25 g/100g
Voedingsvezels
10 g/100g
Koolhydraten
71,5g/100g
- Suikers
2 g/100g
Zout
0 g/100g
Extra informatie
SKU
9760
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
China
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, soja, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
boekweit*.
* van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
4.9 / 5
Gemiddelde uit 41 reviews
-
Super!Boekweit gebruik ik dagelijks voor mijn ontbijt. Eenvoudige stazak en voordelig geprijsd. Erg blij met dit product.
-
Goede kwaliteitWij malen het tot meel voor in onze baksels of koken het voor bij de avondmaaltijd. Goede kwaliteit.
-
KrokantLekker krokant om in havermout te doen.
-
Added to my breakfast!Another great product discovery from De Notenshop! Now added to my breakfast.
-
Goed alternatief voor havermoutOmdat ik havermout niet meer zo goed kan hebben, heb ik andere graansoorten gebruikt voor het maken van pap en granola. Overnight oats vind ik niet zo lekker van boekweit, dat wordt heel slijmerig. Maar granola lukte wel heel goed van boekweit, dus dat is een blijvertje!