
Bakkerszout
Bakkerszout van De Notenshop: normaal zout aangevuld met een kleine hoeveelheid jodium. Gemakkelijk online te bestellen in de gewenste hoeveelheid, uiteraard tegen de laagste prijs.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- 100% tevredenheidsgarantie De beste kwaliteit en service met
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Bakkerzout
Bakkerszout is eigenlijk normaal keukenzout waar jodium aan is toegevoegd, zo’n 50 tot 65mg jodium per kilo zout. Omdat de Nederlandse bevolking te weinig jodium binnenkrijgt stimuleert de overheid de bakkerssector om sinds 2008 deze speciale zoutsoort te gebruiken. Een te kort aan jodium kan namelijk leiden tot schildklierafwijkingen.
Bakkers zijn niet verplicht om dit speciale zout te gebruiken, maar hebben dat met de overheid wel afgesproken te doen. Bakkerszout wordt in brood, koekjes, cake en gebak gebruikt. Maar ook in andere bakkersproducten mogen zij dit zout verwerken.
Bakkerszout kopen
Bakkerszout koop je nu ook gemakkelijk bij De Notenshop. Voor de thuisbakker hebben wij de 750 gram verpakking, voor de grootverbruiker hebben wij de 25kg verpakking.
99,9% bakkerszout, antiklontermiddel: E535, kaliumjodide.
-
OndergewaardeerdIk dacht, wat moet ik nu met bakkerszout. Zout is toch gewoon zout. Maar dit bakkerszout is een waardevolle toevoeging aan mijn glutenvrije brood. Doordat ik weinig vis en schaaldieren eet, kan ik een tekort hebben aan jodium. Aan dit bakkerszout is het waardevolle jodium toegevoegd.
-
Snel geleverd, duidelijke productinformatie en goed verpakt!Mooie website, veel producten. Werkt gemakkelijk.
-
Zout voor in je zelfgebakken broodHersluitbate verpakking.
Mooie prijs-kwaliteitverhouding.
Prima hoeveelheid. -
Onmisbaar voor het bakken van broodOmdat ik altijd zelf brood bak, kan ik niet zonder bakkerszout. Gelukkig is dit te bestellen bij De Notenshop in handige stazakken.
-
JodiumIk eet dit omdat ik zelf nauwelijks brood eet en zelden zout toevoeg aan eten. Hierdoor heb ik met mijn er zout toch een hoeveelheid jodium binnen.