Amandelspijs Banket (500 gram)
Amandelspijs Banket (500 gram)
Amandelspijs banketbakkerskwaliteit van 500 gram. Bestaat uit 1 deel amandelen en 1 deel suiker.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Amandelspijs Banket
Heerlijk amandelspijs banket van 500 gram. Dit amandelspijs heeft een verhouding van 1 deel amandelen en 1 deel suiker. Amandelspijs is in de herfst en wintermaanden veelgebruikt in verschillende gerechten. Denk aan een heerlijke banketstaaf of kerststol. Maar ook als vulling in koekjes, speculaas of als onderdeel van een tulband wordt het vaak gebruikt.
Tip: Voeg een beetje amandelspijs toe aan de bodem van je appeltaart. Zo lekker heb je hem nog nooit geproefd!
Voedingswaardes
Energie in kJ
1883
Energie in KCal
450
Vetten
23,8 g/100g
- Verzadigd
2,5 g/100g
Eiwitten
8,0 g/100g
Koolhydraten
50,4 g/100g
- Suikers
46,3 g/100g
Zout
0,07 g/100g
Extra informatie
SKU
8860
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Nederland
Allergenen
Dit product kan sporen bevatten van melk, ei, soja en gluten.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Ingrediënten
AMANDELEN (46%), suiker, water, bevochtigingsmiddel: E422, verdikkingsmiddel: E415, aroma, conserveermiddel: E202, voedingszuur: E330.
Klantbeoordelingen
4.8 / 5
Gemiddelde uit 24 reviews
-
In één woord TOPAmandelspijs was even niet te leveren, ik kreeg netjes melding dat het weer op voorraad was. Gevuld speculaas gebakken voor de hele familie.
-
Veel smaakGebruikt in banketstaaf. Heerlijk.
-
Lekker in bakselsDeze amandelspijs is zoveel lekkerder dan die uit de supermarkt.
-
LekkerErg lekker voor in de baksels, Top!!
-
Frangipane gemaakt van de amandelspijsVoor een heerlijk cake recept gebruikte ik deze amandelspijs om er frangipane van te maken, laagje roomkaas en een topping van amandelschaafsel boven op de cake maakte het recept helemaal af.