Amandelmeel extra fijn
Extra fijn amandelmeel, 100% zuiver en vers en van nature glutenvrij! Speciaal voor de fijnere bakcreaties.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel (extra fijn)
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Geblancheerde amandelen zijn amandelen die kort worden gekookt in water, waardoor het bruine vliesje van de amandel gemakkelijk loslaat. Hierna worden de amandelen fijngemalen tot extra fijn amandelmeel. Dit extra fijne amandelmeel is gezeefd op 1,4 mm (standaard amandelmeel op 1,8 mm).
Amandelmeel is van nature glutenvrij én laag in koolhydraten. Perfect voor mensen die een speciaal dieet volgen!
Bakken met extra fijn amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Je kunt alleen niet zomaar elke meelsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet warmer verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
Met amandelmeel kan je alle kanten op: bak er de lekkerste cakejes, taarten en zelfs pannenkoeken mee!
AMANDELEN.
-
Heerlijke amandelmeelZo fijn om koekjes mee te bakken, maar ik maak er ook pancakes mee, of een cake. Heerlijke goede kwaliteit, heerlijke smaak en heel erg fijn product! Weer een favo erbij!!!
-
Heerlijk product om mee te werken!Maak in een handomdraai zelf amandelspijs, marsepein of heerlijke Amaretti koekjes.
-
AmandelmeelIdeaal voor het maken van macarons, erg lekker
-
Fijn product om mee te bakkenHeel fijn om extra fijn gemalen amandelmeel te gebruiken, hierdoor is wat je bakt veel minder korrelig.
-
Lekker meel voor veel mogelijkhedenHet meest gebruik ik dit meel voor het bakken van brood of andere baksels. Goed te combineren met andere meelsoorten.