Amandelmeel extra fijn
Extra fijn amandelmeel, 100% zuiver en vers en van nature glutenvrij! Speciaal voor de fijnere bakcreaties.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Amandelmeel (extra fijn)
Amandelmeel is een meelsoort die wordt gemaakt van geblancheerde amandelen. Geblancheerde amandelen zijn amandelen die kort worden gekookt in water, waardoor het bruine vliesje van de amandel gemakkelijk loslaat. Hierna worden de amandelen fijngemalen tot extra fijn amandelmeel. Dit extra fijne amandelmeel is gezeefd op 1,4 mm (standaard amandelmeel op 1,8 mm).
Amandelmeel is van nature glutenvrij én laag in koolhydraten. Perfect voor mensen die een speciaal dieet volgen!
Bakken met extra fijn amandelmeel
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen amandelmeel in hun recepten. Je kunt alleen niet zomaar elke meelsoort vervangen door amandelmeel. Amandelmeel mag namelijk niet warmer verhit worden dan 180 ˚C. Doe je dit wel? Dan bestaat de kans dat het amandelmeel zuur wordt.
Met amandelmeel kan je alle kanten op: bak er de lekkerste cakejes, taarten en zelfs pannenkoeken mee!
AMANDELEN.
-
Fijn product om mee te bakkenHeel fijn om extra fijn gemalen amandelmeel te gebruiken, hierdoor is wat je bakt veel minder korrelig.
-
Lekker meel voor veel mogelijkhedenHet meest gebruik ik dit meel voor het bakken van brood of andere baksels. Goed te combineren met andere meelsoorten.
-
Lekker en super dat er een extra fijne optie isHeel prettig hoe fijn deze optie is, is makkelijk te zeven met andere meelsoorten in bakrecepten. Erg lekker om amandelcake te maken (ik had kwart amandelmeel, driekwart boekweetmeel). Cake ging nog steeds mooi rijzen en luchtig structuur.
-
Heel fijn voor bakselsHeel fijn voor glutenvrije baksels
-
Gebruik dit al jaren met veel plezierIk bak al jaren koolhydraatarm en gebruik hiervoor vaak amandelmeel. Sinds ik deze heb ontdekt bij de Notenshop, gebruik ik deze altijd. Lekker en een stuk betaalbaarder dan in de supermarkt.