Aduki bonen (bio)
De adukiboon is een zoete peulvrucht die afkomstig is uit Azië en is ontzettend voedzaam!
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Biologische adukibonen
Adukibonen komen oorspronkelijk uit China, waar de bonen als snack worden gegeten of worden verwerkt tot pasta. Deze bonen zitten boordevol eiwit, wat goed is voor spierherstel en -opbouw. Naast eiwitten bevatten deze bonen ook veel vezels. Deze hebben een positieve werking op je darmen en stoelgang.
Adukibonen hebben een lage glycemische index, waardoor ze voor minimale schommelingen in je bloedsuikerspiegel zorgen. Hierdoor zijn ze heel erg geschikt voor mensen die problemen hebben met hun bloedsuikerspiegel.
Deze kleine roodbruine bonen hebben een notige, licht zoete smaak.
Aduki bonen bereiden
Als je aduki bonen wilt eten moeten je ze eerst weken, het liefst voor minimaal 8 uur. Hierna kook je ze binnen 40 minuten gaar. Als je ze niet geweekt hebt kook je ze binnen 90 minuten ongeveer gaar.
aduki bonen*.
*van biologische teelt.
-
Voor van allesOok hier maak ik heerlijke burgers van
-
AanraderFijn dat deze ook te bestellen zijn, lekker en handig
-
Voedzaam en lekkerLekkere bonen waar je vanalles mee kan. In de soep of voor een bonenpasta. Heerlijk
-
lekkere gezonde eiwittenWeer eens een ander kleurtje bonen op je bord. Bonen zijn gezond. We trachten deze regelmatig op tafel te zetten. En dan vind ik gedroogde bonen wel gezonder dan bonen uit blik. Je moet er enkel tijdig aan denken om ze te weken te zetten.
-
kei harde bonenwilde bonen om te snacken, deze zijn keihard