
Abrikozen (bio)
Zachte zongedroogde abrikozen biologische en raw zijn voller van smaak omdat ze ongezwaveld zijn. Heerlijke snack of door de muesli of yoghurt.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een !
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Puur biologisch gedroogde abrikozen
Deze abrikozen zijn 100% biologisch geteeld, ongezwaveld en volledig vrij van extra toevoegingen. Puur natuur dus en heerlijk zacht en zoet.
Profiteer van onze bulkverpakking van 1 kilo!
Dat de abrikozen ongezwaveld zijn zie je in eerste instantie aan de bruine kleur. Gedroogde abrikozen worden soms gezwaveld om de kleur te behouden en de houdbaarheid te verlengen. Gezwavelde abrikozen hebben door dit proces een heldere oranje kleur. De natuurlijke kleur is echter bruin tot donkerbruin, die ontstaat door drogen zonder zwavelhoudende conserveermiddelen. Ongezwavelde abrikozen zijn iets minder lang houdbaar dan hun tegenhanger, maar aangezien ze vele malen lekkerder zijn, waarschijnlijk toch sneller op!
Gedroogde abrikozen recepten
Gedroogde abrikozen zijn een heerlijke toevoeging aan yoghurt, muesli, gebak of andere gerechten. Ze zijn ook lekker als tussendoortje. Wanneer je de abrikozen wat langer bewaart en ze iets droger worden, kun je ze even in water weken om ze weer zacht en sappig te maken.
abrikozen*.
*van biologische teelt.
-
Heerlijke gezonde biologische abrikozen!Deze gedroogde abrikozen zijn biologisch; gedroogd maar niet taai. Heerlijk en gezond
-
AbrikozenGeleverd zoals beloofd, fijn dat ze ook een biologische variant hebben.
-
Mijn zoete snackje voor onderwegIk heb altijd wat van deze abrikozen
bij me, voor als je even wat kleins nodig hebt om weer door te kunnen. -
Lekker en ongezwaveldVers en goed van smaak. Zacht en lekker bij ontbijg
-
pure smaak en lekker in yoghurtNa 24 uur wellen erg lekke in de yoghurt (wel eerst in stukjes snijden)










