Aardappel zetmeel (bio)
Aardappel zetmeel (bio)
Biologische aardappelzetmeel voor het binden van sauzen, soepen en compotes.
Daarom. De Notenshop.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Omschrijving
Biologische aardappelzetmeel
Aardappelzetmeel is het zetmeel gewonnen uit aardappelen. Zetmeelkorrels komen in de cellen van de aardappel voor. Om het zetmeel te kunnen winnen, worden de aardappelen vermalen. De kapotgemaakte cellen komen hierbij vrij. Het zetmeel wordt gescheiden en uiteindelijk gedroogd tot poeder. Het aardappelzetmeel van De Notenshop is 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen.
Aardappelzetmeel gebruiken
Aardappelzetmeel is een natuurlijk bindmiddel. Perfect te gebruiken voor het binden van soepen, sauzen en voor het binden van compotes en vruchtensappen. Aardappelzetmeel heeft een neutrale smaak en zorgt voor een heldere binding.
Voedingswaardes
Energie in kJ
1400
Energie in KCal
335
Vetten
0 g/100g
- Verzadigd
0 g/100g
Eiwitten
0,1 g/100g
Voedingsvezels
< 0,1 g/100g
Koolhydraten
82 g/100g
- Suikers
0 g/100g
Zout
< 0,01 g/100g
Extra informatie
SKU
5110
Merk
De Notenshop
Land van herkomst
Finland
Allergenen
Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen, pinda, noten en sesamzaad.
Bewaardadvies
Koel, droog en donker bewaren
Biologisch geproduceerd
Biologisch
Ingrediënten
aardappel*.
*van biologische teelt.
Klantbeoordelingen
4.9 / 5
Gemiddelde uit 36 reviews
-
Fijn productDit product is fijn om te gebruiken in een beslag. Goede kwaliteit/prijs verhouding.
-
PrimaWe zijn blij met deze aardappel zetmeel. M'n moeder gebruikt het in de bessenmoes en dat werkt prima.
-
Top!Ik maak veel gerechten met aardappelmeel! Het is heel licht voor mijn maag!
-
goede kwaliteitik gebruik de aardappelzetmeel om glutenvrij brood te maken.
-
Goed alternatief voor andere zetmeel soortenVoor ons zuurdesembrood hebben we zetmeel nodig. We gebruiken altijd verschillende soorten in de mix, waaronder deze