Terrasana Mugi Miso (350 gram)
Terrasana Mugi Miso, sojapasta met gerst. Een heerlijke smaakmaker veel gebruikt in de Aziatische keuken.
- Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Binnen 48 uur verzonden
- Onze klanten beoordelen ons met een
9.5 / 10Toon alle reviews
- De beste kwaliteit en service met 100% tevredenheidsgarantie
- Alle pinda’s, noten en notenmixen worden dagvers gebrand & verpakt
- Spaar voor punten* Deze kan je inwisselen voor spaarproducten.
Terrasana Mugi Miso (350 gram)
Een bekende smaakmaker in de Japanse keuken: Miso. De biologische sojapasta met gerst is op traditionele Japanse wijze minimaal 12 maanden gefermenteerd. In deze tijd wordt de smaak optimaal gerijpt en worden gezonde eigenschappen toegevoegd. Het resultaat van deze fermentatieperiode, is een heerlijke pasta die vaak wordt gebruikt in soepen, groentegerechten en sushi. De Miso is mild krachtig van smaak en bevat een mix van alle 5 smaken: zoet, zout, zuur, bitter en umami. Een ware smaaksensatie.
Tip: Met deze Mugi Miso maak je de lekkerste misosoep.
Na opening in de koelkast bewaren.
SOJAbonen*, GERST*, water, zeezout, koji-ferment*.
*=van biologische landbouw.
-
GezondheidRedelijke zachte smaak, gebruik ik om bijvoorbeeld de soep wat extra smaak te geven en als vervangend product van het gewone zout. Bewaren in de frigo.
-
lekkere Misosmakelijk voor in oosterse gerechten