artikelen - € 0,00

U heeft niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Tapiocameel Biologische

Tapiocameel Biologische

(18 beoordelingen)

Tapiocameel biologisch om soepen en pap mee te binden. Je kunt er ook zelf kroepoek mee maken!

Beschikbaarheid: In voorraad

Inhoud Kiloprijs Voorraad Prijs
€ 5,00 63
€ 1,50
Thumb Al meer dan 50 jaar ervaring, dus een brede kennis van onze producten
Vers Al onze pinda’s, noten en notenmixen worden iedere dag vers gebrand
Ster De beste prijs kwaliteit verhouding
Snel Snelle levering, vóór 16:00 besteld? Overmorgen in huis
Verpakt Producten worden verpakt in een luchtdichte hersluitbare verpakking
Check Altijd alles op voorraad!
Beschrijving

Tapiocameel biologisch

Tapiocameel is smakeloos en wordt gebruikt als zetmeel bij verschillende producten. Het is gemaakt van cassavewortel en is bij ons beschikbaar in witte korreltjes. Het meel bevat veel koolhydraten en een kleine hoeveelheid suikers, vezels, vetten en eiwitten. 

Tapiocameel recepten

Dit meel kan gebruikt worden bij het maken van bijvoorbeeld pannekoeken. Ook is het een belangrijk bestanddeel van kroepoek en als bindmiddelen voor geneesmiddelen en dan voornamelijk voor tabletten zodat de poeder bij elkaar blijft. Daarnaast kun je het ook gebruiken om soepen en pap te binden. 


Ingrediënten: Tapioca zetmeel* (*van Biologische teelt)

Allergenen informatie: Kan mogelijk sporen bevatten van: gluten, noten, pinda's en sesam.

Extra informatie
Land van herkomst China
Biologisch geproduceerd Biologisch
Vetten 0,02 g/100g
Verzadigd 0,01 g/100g
Eiwitten 0,19 g/100g
Koolhydraten 87,7 g/100g
- Suikers 3,3 g/100g
Voedingsvezels 0,9 g/100g
Energie in kJ 1498
Energie in KCal 358
Klantbeoordelingen
8.9 / 10 - 18 reviews
  • Mooi meel zonder toevoegingen. Joep
  • Klant
  • Klant
  • Klant
  • Gerda
  • Anne
  • Stephanie
  • Nette hersluitbare verpakking Nvdrunen
  • 9/10 only because it's not available in larger packaging (300g is currently the largest) Sandra
  • Griet

Artikelen 1 tot 10 van 18 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2